VyS
Takipçi Üyemiz
benım 2 çıft muhabbetım 1 çıftım yumurtada onlara bılezık takmak ıstıyorum 10 15tane fılan bılezıkalmak ıstıyorum ama fılan deılım uyelık nasıl bırsey anlatıl msınız yada uye olmadan blzk alamaz mıyım
bilezikler elime ulaştı abi çok sağol emeği geçen herkese tşk ederimSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:5.parti bilezik siparişleri olan arkadaşların siparişleri geldi fakat 4.5 nolu bilezikler gelmedi 1 hafta sonra gönderilecek diğer numaralı bilezik siparişleri olanları bugün gönderdik ellerine geçen kargoları burdan yazarlarsa takip etmek daha kolay olacaktır tüm arkadaşların üretimleri sağlıklı ve bol olur inşallah
selahattin abi 4.5 nolu bilezikler geldimi...Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:5.parti bilezik siparişleri olan arkadaşların siparişleri geldi fakat 4.5 nolu bilezikler gelmedi 1 hafta sonra gönderilecek diğer numaralı bilezik siparişleri olanları bugün gönderdik ellerine geçen kargoları burdan yazarlarsa takip etmek daha kolay olacaktır tüm arkadaşların üretimleri sağlıklı ve bol olur inşallah
Barış geçen hafta başkanla görüştüm hafta sonu vereceklerini söylediler bizim gibi bütün derneklerin 4.5 bileziği verilmedi yapacak bir şey şuan için yokBarış ÖZDEMİR' Alıntı:Başkanım......geçen hafta bekliyorduk gelmedi...bu hafta gelsin bari....