2013 de yeni kanun..

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
bu gün bir arkadaşımı ziyarete gittim petshopu var kendısının, fakat dükkanı boşdu :) noldu hayırdır die sordum kapatacıgını soyledı ve bana bır kac sey anlattı.
artık petshoplara  aylık 300 tl karşılığında veteriner gözetiminde olacakmış zorunlu. bence çok güzel alacaıgımız canlıların saglıklı olması kadar güzel bısey olamaz tabıkı. işin kötü yanı üretim yapan kişiler profesyonel veya amatör herkez üretim belgesi alacak ayrıyetten kuşları kayıt ettırıp takımlarınız yumurtaldıgında yumurta başı 3 lira alacaklarmıs yumurta boş olsa bile bu ücret teymin edilecekmıs ve süreklı kontrol altında olunucakmış. ilk önce inanmadım fakat oturudgum cıvardakı cok buyuk bır uretıcı tarafındanda duyunca tırst  scared
sizler bir yerden böyle bir duyum aldınızmı üstadlarım, arkdslarım?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Yumurta başı 3 lira olayı çok saçma bir uygulama olur bence üreticinin kar payı ortada zaten  icon_think

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yok daha neler yumurta baı 3 tl. :D :D
Kuşların altınımı bekleyecekler aynı Kemal sunalın filmindeki gibi ne zaman yumurtlayacak diye.1
Bana komik ve saçma geldi. :D rotfl

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Yok daha neler yumurta baı 3 tl. :D :D
Kuşların altınımı bekleyecekler aynı Kemal sunalın filmindeki gibi ne zaman yumurtlayacak diye.1
Bana komik ve saçma geldi. :D rotfl
İnşallah öyledir

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
ben bos yumurtaları kullanıyorum arada bazende sahte yumurta da kullanıyorum  üretim asamasında onunda parasını vercekmıyız acaba :)

ertan kafalı

Üyemiz
Adı
Ertan
Soyadı
KAFALI
ARKADAŞLAR BİZİM ÜLKEMİZDE NORMAL BÖYLE ŞEYLER Bİ YASA ÇIKANA KADAR SÖYLEMİ ÇOK OLUR YASA ÇIKTIKTAN SONRA HERKES UNUTUYO...

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
ben bos yumurtaları kullanıyorum arada bazende sahte yumurta da kullanıyorum  üretim asamasında onunda parasını vercekmıyız acaba :)
bende hep bunu merak etmişimdir boş yumurtaları ne amacla kullanıyosunuz veya sahte yumurtaları

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
smileki Oldu olacak o yeni kanun "nasıl bir kanunsa" kuşların altına bez de bağlayın desin de tam olsun hey Allahım ya  smileki

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Serkan SEVİŞ' Alıntı:
bende hep bunu merak etmişimdir boş yumurtaları ne amacla kullanıyosunuz veya sahte yumurtaları
serkan bey bos ve sahte yumurtalar hakkında sıtede bıcok bılgı var.bıraz arastırırsanız daha saglıklı olur.kısın soguk uretımhanelerde yavru bakmada sıkıntı olan dısılerın altına bos yumurta koyabılırsınız vb vb vb

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ilginç şaşırmadım    yakışır devletimize 

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
şaşırmadım...yakında artık hava kirliliği yaratıyor diye  osu**k parası da alırlar.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
gerçekten benim ahdim var eğer benim kuşların çiftleştiklerini görürsem bizim hanıma 50 milyon vericem :D bi fakire sdaka vericem daha ne diym :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
gerçekten benim ahdim var eğer benim kuşların çiftleştiklerini görürsem bizim hanıma 50 milyon vericem :D bi fakire sdaka vericem daha ne diym :)
      Hocam 50 lira de. Sonra yenge hanımla papaz olma :) Malum maaşımız belli 50 milyonu zor tamamlarsın :) Selametle...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Hocam 50 lira de. Sonra yenge hanımla papaz olma :) Malum maaşımız belli 50 milyonu zor tamamlarsın :) Selametle...
he yav 50 tl :D allahtan hanım okumadı

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
abilerm arkadaşlarım üzerine basa basa tekrar edıyorum ben duydum ve sızınle paylastım benlık bı durum degıl:D ben cıkarmıyorum yasa falan yane ahaaa

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
bekir hocam inşallah o günü de yavruları büyüttüklerini de göreceksiniz. bizde burdan görürüz inşallah