2013 ilk almozaik kuzucuklarım...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah çok beğenirim al mozaiği yüzü çok baskılı olanından çok az baskılı olanı daha muhlis geliyor gözüme. Çok güzeller Maaşallah.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sezon için daha erken ben subat ayının sonunu beklıyorum eslemeler ıcın yenı yavrunuz hayırlı olsun ..

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Maşallah Allah nazardan saklasın.Bende bu sezon erken açtım dişiler hep hazır oldular ama sadece birini eşe attım şu anda yumurtada yatıyor.Diğerleri için biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Herkese sağlıklı üretimler diliyorum.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
A.Volkan AK' Alıntı:
Maşallah Allah nazardan saklasın.Bende bu sezon erken açtım dişiler hep hazır oldular ama sadece birini eşe attım şu anda yumurtada yatıyor.Diğerleri için biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Herkese sağlıklı üretimler diliyorum.
Bende bu almozaikler hariç Border çiftim var,onlar için şubat sonunu bekliyorum.

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah Murat bey. Hayırlı bir sezon geçirirsiniz inşallah. Bende de bir erkek al mozaiğim var. Aldığım arkadaş bir de dişi verecek. Ama bu sezonun yavrularından olacağı için bende seneye eşe atarım artım.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Maşallah Murat bey. Hayırlı bir sezon geçirirsiniz inşallah. Bende de bir erkek al mozaiğim var. Aldığım arkadaş bir de dişi verecek. Ama bu sezonun yavrularından olacağı için bende seneye eşe atarım artım.
İsmail bey bence sezonu kaçırmayın.75 Tl civarında kaliteli dişi mozaik bulabilirsiniz.Şubat 15 den sonra bulmanız zor.Ben esasen Borderlere ağırlık veriyorum.Sizede 1 sezon mozaiklerle tecrübeden sonra zevkle öneririm,bir daha başka kanaryaya bakmazsınız.Heleki gloster falan hikaye...