Mehmet DEMÜRBÜLEK
Uzman Üyemiz
2. foto sağdaki çok güzelmiş maşallah olsada beslesek
5. foto ortadaki de uykucu ya benziyor smileki
Bahsettiğiniz ilk yavru parçalı olan babasının kopyasıMehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:2. foto sağdaki çok güzelmiş maşallah olsada beslesek5. foto ortadaki de uykucu ya benziyor smileki
Teşekürler üstadım nacizane bebekler işteBircan ERDAL' Alıntı:Maşallah ALLAH nazardan esirgesin yavruların üçüde tabiri yerindeyse canavar gibi.
Teşekkür ederim,İnşallah daha iyi ve daha güzelleri nasip olur.Evren İŞERİ' Alıntı:Hasan , maşallahları var, ne mutlu sana.. Bizede böyle sevinçler nasip olur inşallah...
yok kardeş olur mu maşallah kuşlara kötü niyetle söylemedim kanat ve kuyruk tüyleri eksik mi diye sordum geçen çok fazla şikayet yazısı okudum ondan kuşların maşallahı var güzel kuşlar kesinlikle art niyetli olarak sormadım seni kırdımsa özür dilerim kardeşimHasan US' Alıntı:Ahmet bey hiçbir problem yok Allaha şükür çok sağlıklılar ilk yavru hariç diğer ikisi hala yuvalıkta, sırf resimlerini çekmek için çıkardım yuvalıktan, yani daha yeni yeni tamamlıyolar tüylerini , bu kadar kişinin görmediği ve sizin gördüğünüz problem nedir? Yada şüphelendiğiniz ? Kanat ve kuyruklarına ne olmuş mesela ? Hani söyleyin bizde bilelim Ahmet bey, siz ne gibi bi problem gördünüz , sezdiniz onu dile getirirseniz hep beraber anlamış oluruz. Mutlaka cevap alırsınız Ahmet bey. ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN !![]()
Ben sizin bahsettiğiniz gibi kanat, kuyruk yada tüy eksikliği olan hiç bir kuşu evime sokmam, Özenle tek tek seçip aldığım kuşlardır anne ve babaları Ahmet bey, french molt hastalığına yakalanmıs kuşlardan bahsediyorsunuz sanırım siz, yada yeterince vitamin, minarel alamayıp anne ve babaları tarafından eksik beslenen kuşlardada görülebiliyor kanat kuyruk eksiklikleri.. Allaha çok şükür benim yavrularda öyle bi sıkıntı yok, Anne ve babalarıda çok iyi kan bakıcı kuşlardır. Kırılmadım, Özür dileyecek bi durum yok Estağfurullah, İyi günler dilerim.Ahmet TOPRAK' Alıntı:yok kardeş olur mu maşallah kuşlara kötü niyetle söylemedim kanat ve kuyruk tüyleri eksik mi diye sordum geçen çok fazla şikayet yazısı okudum ondan kuşların maşallahı var güzel kuşlar kesinlikle art niyetli olarak sormadım seni kırdımsa özür dilerim kardeşim