2014 SHOW BEBEKLER

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
2. foto sağdaki çok güzelmiş maşallah olsada beslesek  :( 5. foto ortadaki de uykucu ya benziyor smileki
Bahsettiğiniz ilk yavru parçalı olan babasının kopyası :) inşallah daha güzeli sizin olur Mehmet bey, uykucu dediğiniz çok küçük yem kıramıyor hala 3 - 5 günü var yuvadan aldım, uyuyordu aldığımda resimlerini çektim tekrar yuvalığa bıraktım, dahada güzelleşecekler bu bebekler tam olarak tüylerini tamamlamadılar :) Teşekkür ederim.

evrenospasa

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Iseri
Hasan , maşallahları var, ne mutlu sana.. Bizede böyle sevinçler nasip olur inşallah...

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Hasan US' Alıntı:
Ahmet bey hiçbir problem yok Allaha şükür çok sağlıklılar ilk yavru hariç diğer ikisi hala yuvalıkta, sırf  resimlerini çekmek için çıkardım yuvalıktan, yani daha yeni yeni tamamlıyolar tüylerini , bu kadar kişinin görmediği ve sizin gördüğünüz problem nedir? Yada şüphelendiğiniz ? Kanat ve kuyruklarına ne olmuş mesela ? Hani  söyleyin bizde bilelim Ahmet bey,  siz ne gibi bi problem gördünüz , sezdiniz onu dile getirirseniz hep beraber anlamış oluruz. Mutlaka cevap alırsınız Ahmet bey. ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN !  :)
yok kardeş olur mu maşallah kuşlara kötü niyetle söylemedim kanat ve  kuyruk tüyleri eksik mi diye sordum geçen çok fazla şikayet yazısı okudum ondan kuşların maşallahı var güzel kuşlar  kesinlikle art niyetli olarak sormadım seni kırdımsa özür dilerim kardeşim

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
yok kardeş olur mu maşallah kuşlara kötü niyetle söylemedim kanat ve  kuyruk tüyleri eksik mi diye sordum geçen çok fazla şikayet yazısı okudum ondan kuşların maşallahı var güzel kuşlar  kesinlikle art niyetli olarak sormadım seni kırdımsa özür dilerim kardeşim
Ben sizin bahsettiğiniz gibi kanat, kuyruk yada tüy eksikliği olan hiç bir kuşu evime sokmam, Özenle tek tek seçip aldığım kuşlardır anne ve babaları Ahmet bey, french molt hastalığına yakalanmıs kuşlardan bahsediyorsunuz sanırım siz, yada yeterince vitamin, minarel alamayıp anne ve babaları tarafından eksik beslenen kuşlardada görülebiliyor kanat kuyruk eksiklikleri.. Allaha çok şükür benim yavrularda öyle bi sıkıntı yok, Anne ve babalarıda çok iyi kan bakıcı kuşlardır. Kırılmadım, Özür dileyecek bi durum yok Estağfurullah, İyi günler dilerim.