2015 bilezikli show yavrular

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Irkı: show Jumbo

Yaşı/bilezik: 35-40 günlük 2015 tkf bilezikli

Fiyat: adet 175 lira toplu alimda görüşülür.

Sağlık: kuşlar sağlıklı bir şekilde yeme düştü bir sorunları yok. Yem kırıyor lar.

Satılan yer: istanbul anadolu yakası

Gönderilecek mesafe: elden teslim,  alıcı ayarlarsa ücreti eklenerek gönderilir.

Iletisim: 05327385360 ya da burdan mesaj

Açıklama.: kuşlar bu sezonun ilk yavruları.  Sarı yüz hariç diğerleri kardes sarı yüz başka çiftin yavrusu.  Diğer 3 yavrunun ana baba resmi mevcut.
Resimler yeni mesajla yüklenecek

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Maşallah hayırlı satışlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Gri erkek ve yeşil dişi yavru için İlan güncel dir. Diğer iki yavru için anlaştık bi arkadaşımıza gidecek inşallah

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Iki gri erkek yavru ve yeşil gri opal dişi olmak üzere yavru kaldı acil satılacak tane 140 liraya üçü 350 liraya verilecektir

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Tüm yavrular sahiplendirilmistir.  Ilgilenen  arkadaslara  tesekkurler. Ilan silinebilir

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Ilan silinebilir demiştim  ama silinmedigi iyi olmuş. Alan arkadaş sarı yüz erkek yavruyu bırakmıştı ben de satıp satmamakta  kararsız kalmıştım. Şu an nakit ihtiyacı sebebiyle sarı yüz yavru satiliktir.
Forum için 150 lira son fiyat

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Ercan YAŞAR' Alıntı:
Hayırlı satışlar usta
Saolasin usta. Bakalım satsam mi saklasam  mi karar veremedim. Hele derece alan kuşların resimlerini gördükçe tembelligime  kufrediyorum :).

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Fatih ÇEVİK' Alıntı:
Saolasin usta. Bakalım satsam mi saklasam  mi karar veremedim. Hele derece alan kuşların resimlerini gördükçe tembelligime  kufrediyorum :).

belli bir süre tut elinde o zaman usta kaybedeceğin birşey yok 5 tl lik yem yer :) çok güzel bu erkek maşallah. Biliyorsun kasa kuşları bile ne kadar. Bence dursun sende. Tabi benim fikrim.  Senin kuşlar sağlam sadece reklam eksik :)