- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
sorma abi, en-boy yüzünden kadraja sığmak mümkün olmuyorSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Günay boy posterini behzat yanına gelmeseydi göremeyecektik nerdeysepaylaşım için teşekkürler.

sorma usta, Cansay dostumuzla ne güzel sohbet edecektik ama o 2 sarhoş muhabbetin içine ettiler :-[Behsat TİĞİZ' Alıntı:... iki sarhos yuzunden cansay kardesimizle pek muhabbet edemesekte yinede iyi vakit gecirdik![]()
bu fotolarda senin bi pozun EksikGünay DÖNMEZ' Alıntı:Bu arada Behsatın makinesi ile çatıda birkaç fotoğraf çekmiştik, bunları da sizlerle paylaşmak istedim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gouldian ve Bengal resimleri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aga o fotoğraf yılın fotoğrafı...hiç silermiyim, o fotoğrafı facebook kapak resimi olarak kullanmayı düşünüyorum ;DBehsat TİĞİZ' Alıntı:bu fotolarda senin bi pozun Eksiksilme demistim sildin dimi
![]()
![]()
o foto bendeGünay DÖNMEZ' Alıntı:aga o fotoğraf yılın fotoğrafı...hiç silermiyim, o fotoğrafı facebook kapak resimi olarak kullanmayı düşünüyorum ;D
Behsat TİĞİZ' Alıntı:Batmana Dönmüş bulunmaktayım.. Tatilim Boyunca Beni Agırlayan dostlara.. Başta Günay Dönmez olmak Üzere.. Yahya sayın, mehmet avcı, raşit kardese, cansay kardese ve daha adını sayamadıgım herkese Tek Tek tsk ederim..
Son olarak antalya kemerde bizi agırlayan cansay kardesimizle havuz başı cektigimiz resimler.. iki sarhos yuzunden cansay kardesimizle pek muhabbet edemesekte yinede iyi vakit gecirdik![]()
Ne demek Behsat usta;senin ve Günay usta gibi değerli ustaları ve dostları ağırlamak bizim için şereftir.Her zaman değerli dostların başımızın üstünde yeri vardır.Günay DÖNMEZ' Alıntı:sorma usta, Cansay dostumuzla ne güzel sohbet edecektik ama o 2 sarhoş muhabbetin içine ettiler :-[