22,08,2013 TE ALANYADAYIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat dostuma kıymetli zamanından ayırıp Batmandan kalkıp Alanyaya ziyaretime geldiği için çok teşekür ederim. Yanında getirdiği goldilere zaten diyecek sözüm yok...muhteşemler. Bu kuşların kanından almak için 8 ay bekledim, Gönül isterdiki şöyle 3-5 takım daha olsun ama malum, Mehmet komutanın kuşlarından almak istiyorum dediğiniz zaman öncelikle sıraya girmek gerekiyor ondan sonra da kesenin ağızını iyice açmak gerekiyor  :D Kısmet olursa bu harika kuşlardan ilerleyen zamanlarda birkaç çift daha almak istiyorum. Gouldian finch önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çok revaçta, sevilen ve keyifle bakılan kuş türlerinden birisi olacağına inanıyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Günay boy posterini behzat yanına gelmeseydi göremeyecektik nerdeyse  :) paylaşım için teşekkürler.
sorma abi, en-boy yüzünden kadraja sığmak mümkün olmuyor  :D

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Son 7 gün Alanya için...
Allah'tan bir mani gelmezse, önümüzdeki hafta Günay Beyi bende rahatsız edeceğim.
Kayseri'den Alanya'ya kadar tatil için gidip te, Günay ustayı görmeden gelmek ayıp olur zaten...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Batmana Dönmüş bulunmaktayım.. Tatilim Boyunca Beni Agırlayan dostlara.. Başta Günay Dönmez olmak Üzere.. Yahya sayın, mehmet avcı, raşit kardese, cansay kardese  ve daha adını sayamadıgım herkese  Tek Tek tsk ederim..
Son olarak antalya kemerde bizi agırlayan cansay kardesimizle havuz başı cektigimiz resimler.. iki sarhos yuzunden cansay kardesimizle pek muhabbet edemesekte yinede iyi vakit gecirdik :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
... iki sarhos yuzunden cansay kardesimizle pek muhabbet edemesekte yinede iyi vakit gecirdik :)
sorma usta, Cansay dostumuzla ne güzel sohbet edecektik ama o 2 sarhoş muhabbetin içine ettiler  :-[

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bu arada Behsatın makinesi ile çatıda birkaç fotoğraf çekmiştik, bunları da sizlerle paylaşmak istedim.

Gouldian ve Bengal resimleri

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bu arada Behsatın makinesi ile çatıda birkaç fotoğraf çektik, bunları da sizlerle paylaşmak istedim.

Gouldian Finch resimleri

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
bu fotolarda senin bi pozun Eksik  :D silme demistim sildin dimi :D :D
aga o fotoğraf yılın fotoğrafı...hiç silermiyim, o fotoğrafı facebook kapak resimi olarak kullanmayı düşünüyorum  ;D

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
aga o fotoğraf yılın fotoğrafı...hiç silermiyim, o fotoğrafı facebook kapak resimi olarak kullanmayı düşünüyorum  ;D
o foto bende :) Alehine delil olarak kullanabilirim.. bana iyi davran yoksa sitede yayınlarım :)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Batmana Dönmüş bulunmaktayım.. Tatilim Boyunca Beni Agırlayan dostlara.. Başta Günay Dönmez olmak Üzere.. Yahya sayın, mehmet avcı, raşit kardese, cansay kardese  ve daha adını sayamadıgım herkese  Tek Tek tsk ederim..
Son olarak antalya kemerde bizi agırlayan cansay kardesimizle havuz başı cektigimiz resimler.. iki sarhos yuzunden cansay kardesimizle pek muhabbet edemesekte yinede iyi vakit gecirdik :)

Günay DÖNMEZ' Alıntı:
sorma usta, Cansay dostumuzla ne güzel sohbet edecektik ama o 2 sarhoş muhabbetin içine ettiler  :-[
Ne demek Behsat usta;senin ve Günay usta gibi değerli ustaları ve dostları ağırlamak bizim için şereftir.Her zaman değerli dostların başımızın üstünde yeri vardır.
Muhabbet edememe meselesine gelince; maalesef ustalar benim de üzüldüğüm nokta, yeteri kadar muhabbet etme şansımız ol(a)madı. :(
Olsun artık yapacak bir şey yok,önemli olan gönüller bir olsun. :)Bir dahaki sefere artık.
Zaten Günay ustanın sözü var,artık daha sık gelecek buralara. :)