22.10.2013 SAYGI DEĞER AĞABEYİM HASAN BAYTEMUR ZİYARETİMDEN

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ÜRETİMHANESİNİN KAPILARINI  BİR DOST KAPISI GİBİ  ÇÖMERTÇE AÇAN VE BİLDİKLERİNİ SIR DEĞİLDE KÜTÜPHANE GİBİ HEYECANLA PAYLAŞAN SAYGI DEĞER
HASAH BAYTEMUR AĞABEYİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
            BUYRUN DOSTLAR  ZİYARETE;

NOT: FOTOGRAF MAKİNESİNİN TARİHİ DÜZELTMEYİ  UNUTTUĞUM İÇİN TARİH ESKİ TARİHİ GÖSTERMEKTE GÜNÜMÜZ 22-10-2013 TARİHİNDE ÇEKİM YAPILMIŞTIR!!!

AŞAĞIDAKİ KAFES VE JUMBO ÇİFT SATILIKTIR İHTİYACI OLAN HASAN AĞABEYİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR

JUMBO ÇİFT FİYATI  90 OLUP  5 KATLI TEL KAFES FİYATI 60 TL DİR..

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Üretimhanemiz senin gibi iyi kalpli dostlarımıza herzaman açıktır sevgili kardeşim asıl zaman ayırıp beni ve kuşlarımızı görmeye geldiğin için ben teşekkür ederim keyifli güzeldir sohbet oldu zaman kısıtlıydı bidahakine daha geniş bir zamanda yine beklerim tekrar teşekkür ederim

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Hasan amirim on numara bir insandır...Amirim kafeslerde sıkıntı yoktur umarım...Allah muhabbetinizi daim etsin...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
O SENİNİ  GÜZEL BAKMAN ABİM... KEŞKE GENİŞ VAKTİMİZ OLSAYDI  ARTIK KISMET  26/27 SİNE SABAH  10 DA  ATAŞEHİRDEYİM BİLGİN OLSUN ABİ :)

Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
Üretimhanemiz senin gibi iyi kalpli dostlarımıza herzaman açıktır sevgili kardeşim asıl zaman ayırıp beni ve kuşlarımızı görmeye geldiğin için ben teşekkür ederim keyifli güzeldir sohbet oldu zaman kısıtlıydı bidahakine daha geniş bir zamanda yine beklerim tekrar teşekkür ederim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlara Maşallah. İnşallah dostluğunuz daim olur. Karahan abi sen bu aralar üretimhane ziyaretlerini arttırdın. :)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Maşallah ALLAH nazarlardan sakınsın Hasan abiyi bende ziyaret etmiştim sağolsun bilğilerini eksik etmemişti

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
maşallah cok güzel bir üretimhaneye sahipsin hasan abi darısı bizlere nasip olur inşallah

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EFECİĞİM SENİDE  ÖZLEDİM VALLA KISMETSE BİR  ARA SENİDE  GÖRMEYE GELİRİM...  CAMİADAN BİRAZ UZAK KALDIK SON ZAMANLARDA  ONLARIN ACISINI CIKARTIYORUM ABİLERİMİ VE KARDEŞLERİMİ  ÖZLEDİM VALLA  :D  GÜN OLUR İSTANBULA  GELİRSEN SENİNLEDE  GİDERİZ  MERAK ETME :) 
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlara Maşallah. İnşallah dostluğunuz daim olur. Karahan abi sen bu aralar üretimhane ziyaretlerini arttırdın. :)