23-24 EKİM 2010 BURSA KANARYA SEV FEDERASYON KUPASI

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Benimde gitme niyetim var. En azından gelipte sizinle tanışabilirim. Ahmet Salman Abi bursaymış onunla tanışıyım. Bende elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım. Sizlerle tanışmak istiyorum bir sakıncası yoksa eğer. Ayrıca Selahattin Abi ve il dışından gelecek diğer abi ve kardeşlerim kalmak isteyen olursa  yardımcı olurum. Turizm otelcilik Uygulama otelindeyim. Hiç sıkkıntınız olmaz. En güzel şekilde ağırlarım.

Selamlar
çoşkun gelmen senin için iyi olacaktır herkezle tanışma fırsatın olur ;)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Benimde gitme niyetim var. En azından gelipte sizinle tanışabilirim. Ahmet Salman Abi bursaymış onunla tanışıyım. Bende elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım. Sizlerle tanışmak istiyorum bir sakıncası yoksa eğer. Ayrıca Selahattin Abi ve il dışından gelecek diğer abi ve kardeşlerim kalmak isteyen olursa  yardımcı olurum. Turizm otelcilik Uygulama otelindeyim. Hiç sıkkıntınız olmaz. En güzel şekilde ağırlarım.

Selamlar
Gelecem abi. Hatta beraber bilee gidebiliriz Buttime. Bu arada fotoğraf makinemide getirmek istiyorum orada bir sıkıntı olur mu. Hem fotograf çekiniriz hemde kuşları da çekerim. siteye ekleriz..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Coşkun Özdemir' Alıntı:

Selamlar
Gelecem abi. Hatta beraber bilee gidebiliriz Buttime. Bu arada fotoğraf makinemide getirmek istiyorum orada bir sıkıntı olur mu. Hem fotograf çekiniriz hemde kuşları da çekerim. siteye ekleriz..
foto konusunda sıkıntı çıkacağını zannetmem,kuşlarının modellerini çalacak halimiz yok ;)

ziraatmuhendisi1982

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Kuşgöz
nasipse bende pazar günü bursadayım. bütün muhabbetçiler olmazsa biryerde toplanalım görüşelim...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ahmet Hilmiye yenge izin vermiyormuş daha evvelden nasıl geldi diye soracak olursan yenge o zaman köydeymiş bursaya geldiğinden haberi bile olmamış ;)
ozaman hilmi abi bursaya gelemediğinden değil kendi durumuna ağlıyor :)