- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
Ben büyük olasılıkla sabah feribotuyla mudanya üzerinden bursaya ulaşcam
ilker ertürk' Alıntı:AHMET KISMET OLURSA BİR HEMŞERİNLE GELECEZ
[/quote toprağamlamı geliyorsun![]()
makara çook sağlam olacağa benziyor,fotoğraf makinelerinizi getirmeyi unutmayın sakınSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ooo 3-5 arkadaşım senlen bursada çok makara yaparızilker ertürk' Alıntı:AHMET KISMET OLURSA BİR HEMŞERİNLE GELECEZ
cumartesimi pazar sabahımı selahattin abi?Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ben büyük olasılıkla sabah feribotuyla mudanya üzerinden bursaya ulaşcam
abi gelememene üzüldüm,durumda bir değişiklik olursa mutlaka bekliyorumhilmi akyldız' Alıntı:ahmet hafta tatilim uymuyor![]()
çoşkun gelmen senin için iyi olacaktır herkezle tanışma fırsatın olurCoşkun Özdemir' Alıntı:Benimde gitme niyetim var. En azından gelipte sizinle tanışabilirim. Ahmet Salman Abi bursaymış onunla tanışıyım. Bende elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım. Sizlerle tanışmak istiyorum bir sakıncası yoksa eğer. Ayrıca Selahattin Abi ve il dışından gelecek diğer abi ve kardeşlerim kalmak isteyen olursa yardımcı olurum. Turizm otelcilik Uygulama otelindeyim. Hiç sıkkıntınız olmaz. En güzel şekilde ağırlarım.
Selamlar
pazar sabahı gelicem ahmetAhmet SALMAN' Alıntı:cumartesimi pazar sabahımı selahattin abi?Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ben büyük olasılıkla sabah feribotuyla mudanya üzerinden bursaya ulaşcam
Gelecem abi. Hatta beraber bilee gidebiliriz Buttime. Bu arada fotoğraf makinemide getirmek istiyorum orada bir sıkıntı olur mu. Hem fotograf çekiniriz hemde kuşları da çekerim. siteye ekleriz..Ahmet SALMAN' Alıntı:çoşkun gelmen senin için iyi olacaktır herkezle tanışma fırsatın olurCoşkun Özdemir' Alıntı:Benimde gitme niyetim var. En azından gelipte sizinle tanışabilirim. Ahmet Salman Abi bursaymış onunla tanışıyım. Bende elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım. Sizlerle tanışmak istiyorum bir sakıncası yoksa eğer. Ayrıca Selahattin Abi ve il dışından gelecek diğer abi ve kardeşlerim kalmak isteyen olursa yardımcı olurum. Turizm otelcilik Uygulama otelindeyim. Hiç sıkkıntınız olmaz. En güzel şekilde ağırlarım.
Selamlar![]()
foto konusunda sıkıntı çıkacağını zannetmem,kuşlarının modellerini çalacak halimiz yokCoşkun Özdemir' Alıntı:Gelecem abi. Hatta beraber bilee gidebiliriz Buttime. Bu arada fotoğraf makinemide getirmek istiyorum orada bir sıkıntı olur mu. Hem fotograf çekiniriz hemde kuşları da çekerim. siteye ekleriz..Ahmet SALMAN' Alıntı:çoşkun gelmen senin için iyi olacaktır herkezle tanışma fırsatın olurCoşkun Özdemir' Alıntı:Benimde gitme niyetim var. En azından gelipte sizinle tanışabilirim. Ahmet Salman Abi bursaymış onunla tanışıyım. Bende elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım. Sizlerle tanışmak istiyorum bir sakıncası yoksa eğer. Ayrıca Selahattin Abi ve il dışından gelecek diğer abi ve kardeşlerim kalmak isteyen olursa yardımcı olurum. Turizm otelcilik Uygulama otelindeyim. Hiç sıkkıntınız olmaz. En güzel şekilde ağırlarım.
Selamlar![]()
hayılı yolculuklar abi yavaş yavaş gelinilker ertürk' Alıntı:AYIN 23 DE DUDULLUDA YEĞENİN DÜĞÜNÜ VAR UYKUSUZ FALAN ÇIKACAZ PAR GÜNÜ YOLA KISMETSE
hilmi abi hiç ağlayıp sızlama bursaya en yakın sensinhilmi akyldız' Alıntı::'(
:'(
ozaman hilmi abi bursaya gelemediğinden değil kendi durumuna ağlıyorSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ahmet Hilmiye yenge izin vermiyormuş daha evvelden nasıl geldi diye soracak olursan yenge o zaman köydeymiş bursaya geldiğinden haberi bile olmamış![]()