V VyS Takipçi Üyemiz Katılım 23 Şub 2013 Mesajlar 129 Konum İstanbul Yenibosna Adı Veysel Soyadı Delen 27 Nis 2013 #1 1 nısanda yumurtadan çıkan yawru durmadan kafesın tabanında buluyorum yem yemesınıde bılmıyor sanırım durmadan bagırıyo ben yuvalıga koyuyorum o çıkıyor yada çıkartıyor npım yardım edın
1 nısanda yumurtadan çıkan yawru durmadan kafesın tabanında buluyorum yem yemesınıde bılmıyor sanırım durmadan bagırıyo ben yuvalıga koyuyorum o çıkıyor yada çıkartıyor npım yardım edın
S seanpoul58 Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Konum Sivas Adı Ozan Soyadı SARIYILDIZ 27 Nis 2013 #2 Eger babası bişey yapmıyorsa yavruya yuvaya koymanıza gerek yok babası dışarda besler beslerkende yem kırmayıda öğretir 30günlük oluncada çıkartırsınız kafesten
Eger babası bişey yapmıyorsa yavruya yuvaya koymanıza gerek yok babası dışarda besler beslerkende yem kırmayıda öğretir 30günlük oluncada çıkartırsınız kafesten
E erhankiret Uzman Üyemiz Katılım 29 Haz 2012 Mesajlar 578 Konum Bursa/Osmangazi/Hürriyet Adı erhan Soyadı kiret 27 Nis 2013 #3 yem istediği için bağırıyordur beslendiğinden eminmisiniz?
Sercan Topcu Uzman Üyemiz Katılım 9 Eyl 2012 Mesajlar 443 Konum İstanbul Adı Sercan Soyadı Topcu 27 Nis 2013 #4 Erhan KİRET' Alıntı: yem istediği için bağırıyordur beslendiğinden eminmisiniz? Genişletmek için tıkla ... + Beslendiğinden emin olun...
Erhan KİRET' Alıntı: yem istediği için bağırıyordur beslendiğinden eminmisiniz? Genişletmek için tıkla ... + Beslendiğinden emin olun...