3.sefer boş kuluçka

• Konbuyu başlatan fenerbahçeli
  • Başlangıç tarihi
F

fenerbahçeli

Guest
çiftimin biri 3 kez kuluçkadan boş yumurtalarla ayrıldı sorun erkektemi  dişidemidir sizce

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
bunun sebebi bir çok şeyden olabilir elinizde başka takımlar varsa size tavsiyem eşleri deyiştirin bu şekilde sorunu çözeceyinize inanıyorum

F

fenerbahçeli

Guest
Var ama bozmak istemiyorum onlarda ya yavru ya yumurta var denemeliyim yani erkeğimi dişiyimi değiştireyim sizce

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
erkegi değiştirin..büyük ihtimalle döllenecektir.. ama şu var.. kuslarınızın tünekleri sıkımı... bir cok kisinin kafeslerinde kullandıkları  tünekler cok gevşek... kuslar ciftlesirken gevsek tünekteyken dölleme başarısız oluyor.. kafes ekipmanlarının hepsi eger sorunsuzsa erkegi değişin...

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
sorun ikisindede ola bilir önce erkeği değiştirin yine boş çıkarsa sorun dişidedir

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Önce erkeği değiştirip deneyin dişininde popo kısmındaki tüyleri seyreltin birde öyle deneyin.

F

fenerbahçeli

Guest
tahta sabit tünek kullanıyorum erkeği değiştirdim bugün bakalım inşallah hemen anlaşıp yeniden yumurtlarlar.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
her ikisinide değişik eşlerle çiftleştirin sorunun hangisinde olduğu anlaşılır.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
eyer sadece bu çiftte sıkıntı varsa elden çıkarın phet shop'a satın üreticiye gitmesin.değiştirdiğiniz zaman yeni eşleri boşa yormuş olursunuz hemde bir ağız yavru pas geçmiş olursunuz.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
selenyum E vitamini ve brovet B vitaminini kullanınız ayrıca tüneklerin sabit olmasına dikkat ediniz gerisi Allaha kalmış ;)