3 yıl aradan sonra ilk yumurta geldi :) ''sabreden derviş 2''

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
yavruları fazla rahatsız etmeyin. havalarda baya sogudu talaş degişimi esnasında kuşları hasta edebilirsiniz + anne babası sizden rahatsız olurlarsa yavrulara bakmayabilir

eskici

Takipçi Üyemiz
evin içerisi 25-28 derece arasında.çok dikkat ediyorum buna bugun özellikle hava birdenbire soğumaya başladı.talaş değiştirme işini çok çabuk bir şekilde yapıyorum.yavruları elime alırkende şeffaf eldiven kullanıyorum kokum yavruya sinmesin diye.anne kuş da çok uysal davranıyor :)

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Muhammet BOZACI' Alıntı:
evin içerisi 25-28 derece arasında.çok dikkat ediyorum buna bugun özellikle hava birdenbire soğumaya başladı.talaş değiştirme işini çok çabuk bir şekilde yapıyorum.yavruları elime alırkende şeffaf eldiven kullanıyorum kokum yavruya sinmesin diye.anne kuş da çok uysal davranıyor :)
ne kadar şanslı kuşlarınız var herkes sizin  kadar özen göstemez :) bence bukadar çok titremyin kuşlara daha kötü oluyor akışına bırakın :)

eskici

Takipçi Üyemiz
kuşlar yavruluyken daha özenli oluyor insan.olayların akışına göre davranılamaz.öyle olursa yaşama tutunma şansları daha az olmuş olur bence..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Büyüdülermi yeni fotoğraflar bekliyoruz renkleri belli olmaya başladı mı?

eskici

Takipçi Üyemiz
herkese yeniden merhabalar;bıcırıkların bu sabah itibarıyla fotoğraflarını çektim sizlerle paylaşmak istiyorum.nasıl da kocaman olmuşlar :)

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
maşallah çok güzel renkler çıkacak gibi.ama fotoğraf boyutları çok büyük olmuş zor açıldı

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hepsi birbirinden farkı olacak galiba sarı kanatlı olan ilginç olacağa benziyor.

eskici

Takipçi Üyemiz
merhabalar :)
bugun itibarıyla ilk yavrumuz yuvalıktan atladı.sırada bekleyen 5 tane daha yavrumuzu dört gözle bekliyoruz :)