30 günlük yavrunun gözleri kapalı ve 15 günlük gibi

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Hayırlı üretimler arkadaşlar muhabbet üretiminde sorun bitmiyor bukez bi çiftimin üç yavrusundan 2 si otuz gün geçmesine ramen 15 günlük yavru kadar abileri büyüdü çıktı yuvadan bu 2 kardeş ölmek için uğraşıyolar anne ve baba sabırla kursaklarını hergün full dolduruyor bende gerekli vitamini mamayı veriyorum çift tekraryumurtlamak üzere ve nekadar daha sabrederler bilmiyorum yavrulardan birinin gözleri kapanmış elimle açmaya çalıştım baktım canı yanıyor bıraktım refleksleri normal hasta gibi durmuyor fakat 30 günlük ama 15 günlük yavru boyutundalar bi çeşit iç parazitmi ne yapmalıyım bide ilkkez albino yavru ürettim kaybetmek istemiyorum dedimya resmen savaşıyoruz o ölecem diyo ben yaşatacam diyom yardımlarınız için şimdiden teşekkürler  saygılar arkadaşlar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavruların resimlerini ve videolarını yuvalıgın icinin resmini cekip koyarsanız.. yardımcı oluruz.. bide kuşların pislikleri altlarına yapişiyormu?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Arkadaşlar resim konusunu halledemedim bu gün gene deniycem çift  2 yaş üzeri var ve daha önce bi miktar yavru alınmış nekadar bilmiyorum ama dinç vaziyetteler evet dışkı yapışmıştı alştlarını temizledim kum koydum dediğm gibi abileri sağlıkı büyüdü bu ikisi gecikti sularına terramaycin neo vitamin kattım bi faydası olurmu ölümü geciktiriyo gibi ama saygılar...

zeemzeem

Üyemiz
Adı
şaban
Soyadı
yavuz
Aynı durum benim başımada geldi geçen ay.Kardesleri yuvadan atladı son yavru hala 15 gunluk gibiydi ama malesef öldü :(

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yuvalığın içini ne kadar sürede bir temizliyorsunuz?İçerdeki yavruların üzerini ne kadarda bir kontrol ediyor/temizliyorsunuz?Yuvalık taban malzemesi nedir.?Anne dışkıyı sürekli yuvanın içine mi yapıyor?Yumurtadan çıkış zamanları arasında ne kadar fark var?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Yuvalığı haftada bir temizliyorum ama yavrular 10 günlük falan olmadan yuvaya pek bakmıyorum taban malzemesi talaş kullanıyodum ve nedensiz yavru ölümleri gördüğüm için kuş kumu kullanmaya başladım anne dışkısını asla yuvanın içine yapmıyor biriktirip dışarı toptan yapıyor çıkış günleri bir gün ara ile ya resim koymayı başaracam inşallah sizde ghörmeden faydalı olmuyo ama dediğim gibi yavrular hala yaşıyor anaları bi yumurta yumurtladı ben yumurtayı alıp başka dişinin altına koydum çünkü yavruların dışkılarıyla bulanıp hiç oluyor doğrumu yaptım bilmiyorum gene kıçı şiş ama o geç gelişenler daha 10 gün falan zamana ihtiyacı var ben yumurtalarını alıp diğer çiftlerime dağıtsam bi sorun teşkil edermi yavrunun gözünu sıcak suyla ovalayıp açtım kursak dolu refleksler normal ama doğalı 30 gün oldu hala tüyler tomurcuk halinde  ya bide bu dişi sabrını nezaman kaybeder yavruları parçalar diye ödüm kopuyo şimdilik sabırla besliyo dişiyi alıp salmaya salıp erkeklemi bıraksam bebeleri bol tecrübeli arkadaşlar  bi akıl verin hepinize teşekkürler şimdiden....

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Onur bey kuşlar ne kadar zamandır sizde,kaç yaşındalar.En önemliside bu kuşların kaçıncı kuluçkaları ? kuluçka aralarında dinlendirme yaptınızmı?..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bora bey kuşlar ekimde adanadan geldiler 2 yaş üzeriler ben ilkkez yavru alıyorum ama daha önce dediğim gibi bi miktar yavru alınmış  ben ende bi 10 gün ortama alıştılar sağlam besiye cektim mamasıdır vitaminidir sebze meyvesidir verdim . ya ben anlıyamıyorum sen hergün gözlerinin içine bakarsın hiç bi ekipmanı eksik etmezsin aldığın yavru azdır adam çatıda sadece akdarı düz suyla besler gaga taşı falan koymaz beş beş çıkarır Allah neyi nasip ederse ondan öteye gitmiyor  :)