Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:41 kere maşallah.allah nazardan saklasın.süperler.hayırlı üretimler.
Fotoğraf var zatenİsmet TAŞÇI' Alıntı:maşallah photo
İsa YILMAZ.' Alıntı:şimdiden bu kadar güzelse bu kuşlar 1 yaşında bakmaya kıyılmaz.
Ersin AKSAR' Alıntı:maşallah çok güzel vasıflı yavrular
Fahrettin YILMAZ' Alıntı:Maşallah
İsa YILMAZ.' Alıntı:şimdiden bu kadar güzelse bu kuşlar 1 yaşında bakmaya kıyılmaz.
Sağol burhancım inşallah hayırlarını görürüz.Burhan KADEM' Alıntı:maşallah aydın kardeşim elindeki yavrular en üst seviyede kıymetlerini bil
Fatih MANSIZ' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler
Karahan UZUN.' Alıntı:YAP HOCAM ETME HOCAM BU NEDİR NEYİN NESİDİR KAÇTIR DİYORU Kİ SİZE YAPMAYIN EKLEMEYİN RESİMLERİ ÇILDIRTMAYIN BENİ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EN SON ELİMDEKİ KIRMAYA JAPON LA TÜY YAPIŞTIRACAKSIN BANA BENİMDE SHOW OLACAK ..... MESUT UN DEDİĞİ GİBİ ON TANE VAR YOK ÜLKEMİZDE BİRİ SEN DE BİRİ YAVUZ ABİMDE DİĞERİ GURHUN AYAZDA BİR DİĞERİDE KAYSERİDEKİ ALİ ABİMDE VALLA BİLLAHA ABDESTLİYİM NAZARIM DEĞECEK DİYE KORKUYORUM AMA DUADA EDİYORUM BİR YANDAN DA...... BEN BUNLARI YERİM YEEERRR İŞ YERİNDE KİME GÖSTERDİYSEM FOTOMONTAJ SANIYOR
![]()
![]()
TEK KELİMEYLE BİTTİM....
Atilla YILDIZ' Alıntı:maşallah cok güzel kuşlar
Emrah MUSAYIN' Alıntı:Maşallah Maşallah.Allah nazardan korusun.
Ali ŞENER' Alıntı:maşallah maşallah gerçekten güzel yavrular emeğinize sağlık
Serdal SARGIN' Alıntı:MAŞALLAH süperler..
Serdal SARGIN' Alıntı:MAŞALLAH süperler..
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:41 kere maşallah.allah nazardan saklasın.süperler.hayırlı üretimler.
Orçun AST' Alıntı:MAŞALLAH
İsmet TAŞÇI' Alıntı:maşallah photo
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Fotoğraf var zaten
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah
Sezgin ANIL' Alıntı:Maşallah harika yavrular Bol bol yavrular verirler inşallah
Gökhan YILMAZ' Alıntı:Maşallah tosunlara![]()
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:kelimeler yetmez güzelliklerine maşallah hayırlı beraketli üretimler
oAyhan AYTEKİN' Alıntı:kelimeler yetmez güzelliklerine maşallah hayırlı beraketli üretimler
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:çok güzeller rabbim nazardan korusun dahada iyi yavrularını almak nasip etsin
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:maşallah
Tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:bunlari gorunce bizim beslemeye calistiklarimiz nedir :-[ diye soruyor insan ister istemez icon_think icon_think icon_think icon_think icon_think icon_think icon_think icon_think icon_think
MASALLAH
Erol BASKAL' Alıntı:masallah, cok güzeller.
alkisd
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Maşallah aydın abi, çok güzeller.