4 ay sonra tekrar resimler geldi

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Ya niye hiç kimse ilğilenmiyor dişi ile erkegi farklı kafeslere yan yana koydum ikiside kendi kafeslerinde yaklaşabildiği kadar yaklaşmıştı ama erkek uyuyor gibiydi gözlerini kapatmıştı ben gelince açtı erkegi çıkardım  dişiyide çıkardım yan yanalar şuan hangisi nereye giderse diğeride oraya gidiyor bu iyimi agız agıza kavga ve öpme oluyor uzun süre öpüşüyorlar  sonra bişey oluyor kavga ediyorlar neler yapmam gerek bu saatten sonra.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
arkadaşım herkes yarışmada bugün git yarın gel :)
istersen erkeği büyük kafese dişiyide küçüğe ,  erkek kafesi benimsesin 2-3 hafta besle bu arada haftada iki kere yumurta maması buğday çimlendirmesi ikisinide ayrı ayrı besle ve kuşları kafesten çıkartma ve dişinin kafesine yuvalıkta takma daha sonra dişiyi erkeğin yanına koy ve bakım + sabret inşallah iyi donuç alırsın bu bununla eş olurmu sorusunun cevabını kimse veremez resimle anlaşılacak bi şey değil ok.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Ömer abi şöyle bir gelişme oldu ilk başta çıkarttım az gezsinler diye sonra dişiyi alışık diye çagırdım akfese koydum 20 dk sonra baktım erkekde  kafese girmiş çifte kumrular gibi duruyorlar dediğinizi yapacağım bu mamaların tarifini nerden bulabilirim.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
forumda çok fazla mama tarifi var

irmik unu portakallı 7 vitaminliler var çocuk maması için
soya unu yağsız olanının kutunun üğzerinde yazar
ekmek kurut rondodo parçala veya etimek parçala
biraz eti cici bebe parçala bunları karıştır
1 yumurta haşla rendele ve bunlarla karıştır
üzerine keçi boynuzu tozu serp aktarlarda bulursun DİKKAT ET çok fazla verme bu sıcaklarda zararı olur
arada elma ver iştahlarını açar
dahada zenginleştirmek istersen bira mayası profit vs
veya hazır olarak refik türkten alabilirsin
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,6145.msg81734.html#msg81734

forumda arama de mama yaz çok çeşitli tariflerde mevcuttur

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ömer ADAM' Alıntı:
arkadaşım herkes yarışmada bugün git yarın gel :)
istersen erkeği büyük kafese dişiyide küçüğe ,  erkek kafesi benimsesin 2-3 hafta besle bu arada haftada iki kere yumurta maması buğday çimlendirmesi ikisinide ayrı ayrı besle ve kuşları kafesten çıkartma ve dişinin kafesine yuvalıkta takma daha sonra dişiyi erkeğin yanına koy ve bakım + sabret inşallah iyi donuç alırsın bu bununla eş olurmu sorusunun cevabını kimse veremez resimle anlaşılacak bi şey değil ok.
ömer kardeşim en güzel şekilde anlatmış maşallah

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Bilgileriniz  için teşekkürler dediginiz gibi erkegi büyük kafese dişiyide küçüğe aldım dişi kuşun kafesini yıkadım kurusun diye balkona bıraktım kuş evin içinde serbest uçuyordu bir baktım hemen erkegin yanına gitmiş erkek kafesden çıkmıyor benim dişi yanına sokuluyor ıslık çalıyor az kavga ediyorlar sonra direk ampule geliyor ıslık çalıyor
notampul 4 lü ve agızları yukarı dogru bakıyor onun içine filan giriyor bu ne anlama gelir kuşlar anlaşıyorlarmı.Birde resimlerden görüldüğü gibi erkek kuş nasıl saglıklımı iyi işler çıkartırmı

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kuşlarınızın gerçekten maşallahı var çok güzeller çok verimli bir takım olacak gibi görünüyor.Dişi kuşunuz güzel ama biraz stresli görünüyor kanatları kabartmış ..ayrı kafeslere birbirlerini görecekleri şekilde koyun  1 hafta sonra falan erkeğin bulunduğu kafese dişiyi koyun erkek hükmünü kanıtlayacaktır..dişinin biraz daha zamanı var yumurtlamak için kızışmamış ..ama kızışır ceresi beyaz olmuş...havuç verin mama katkısı olarak yada havucu sade verin kafes telinede sıkıştırabilirsiniz ayrıca kendinize de biraz sabır onlara zaman verin hemen yuvalık takmayın mesela yanayana koyduktan anlaştıklarını gördükten 1 ay sonra yuvalık takın ...

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
kuşların kafesleri yan yana kuşlar bir birbirine kavuşabilmek için çırpınıyorlar  resmen ;D ıslıklaşmalar filan oluyor şuan aralarında dışarı çıkardıgımda dişi nereye erkek oraya gidiyor erkek başka yere gitse dişide oraya gidiyor bu iyiye işaret mi

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
4 ay oldu galiba ben tekrar resim koyup yorumlarınızı almak istiyorum

dişi son zamanlarda hep yuvalıga girip çıkıyor günün büyük bir bölümünü orda geçirmeye başladı kuşlarımın yemine nijer tohumu karıştırıyorum haftada bir kez petibör ufalayıp çay tabagında koyuyorum az uz yiyorlar 

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Fakat bir şey dikkatimi çekti dişi yuvalıga girince erkek kapısında bekliyor yem yiyor ama dişi içeriden ağzını uzatınca öpüşüyorlar fakat dişi çıkıp erkegin üstüne gelince erkek kaçıyor sabahları çok fazla  kötü ses çıkaryorlar sanki biri onları kesiyormuş gibi sesler çıkarıyor kuşlar yuvalığa da pamuk koydum kuş kumu vardı birde pamuk koydum sıcak tutunca daha iyi oluyor dediler bir zararı olur mu ilaç olarak da "Deep Multisol Multi vitamin ve Spell Birds parazit spreyi kullanıyorum önereceginiz benim yapabilecegim başka bir şey varmı.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
KUŞLARIN CERELERİNE BAKTIĞIMIZDA KUŞLAR HAZIR ÜREME DÖNEMİNE GİRMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYORLAR
SENİN YAPACAĞIN BAŞKA BİRŞEY YOK YUVALIĞINI TAK YEMİNİ SUYUNU VER İKİDE BİR YUVALIĞINA BAKMA

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Tamam Selahattin Abi degerli yorumun için teşekkür ederim yuvalıgına ikidebir bakmıyorum pamuk koydum son temizlikte birde erkegin dişiden küçük olması sorun oluşturur mu benim erkek kuşa çogu kişi dişiden küçük diyor bu sorun olur mu.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
sorun teşkil  etmez dostum kuşların selahattin abininde dediği gibi hazırlar.bırak onları kendi hallerine onlar işini bilir.benim bir çift kuşum tam 1 sene sonra yumurtladı.sabır en güzeli üretimde..

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Yorumlarınız için teşekkürler kuşları bulundukları yerden daha sessiz ve sıcak bir odaya koysam sadece temizlerken çıkarsam daha iyi olurmu