40*32 AKILLI YEMLİKLİ KATLANABİLİR ÇEKMECELİ ÜRETİM KAFESİ NERDEN ALABİLİRM...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
ARKADAŞLAR  40*32 AKILLI YEMLİKLİ KATLANABİLİR ÇEKMECELİ ÜRETİM KAFESİ NERDEN ALABİLİRM

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
arkadasım bende 3 adet vardı elımden çıkarttım 1 adet kaldı tavsıye etmem kafesler basık oluyor  en alt gözu kullanamıyorsun yere yakınlıgından kuslar hasta oluyor çift kapılı kafesler daha kullanıslı hınt bulbulu beslersen olur muhabbete dusunme derım.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ŞANLI' Alıntı:
arkadasım bende 3 adet vardı elımden çıkarttım 1 adet kaldı tavsıye etmem kafesler basık oluyor  en alt gözu kullanamıyorsun yere yakınlıgından kuslar hasta oluyor çift kapılı kafesler daha kullanıslı hınt bulbulu beslersen olur muhabbete dusunme derım.
bendede vardı 40*40 3 katlı
ancak ben bir sıkıntı yaşamadım en üst kattakide en alt kattaki kuşlarda ne yavru sayısında nede sağlıklarında hiç bir sıkıntım olmadı....

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
faruk bey 2 tane cıvatayla duvara montalarsanız.hepsi yukarıda olur.bende 4 katlı kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok çok şükür.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Acaba katlıların tel aralıkları finchler için uygunmu? Benim bir zebra çiftinin yavrusu kaçmıştı normal kafesten.

Hiç dikkat edebildinizmi acaba internetten anlayamıyorum tel aralıklarını.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Canan NUMAN' Alıntı:
Acaba katlıların tel aralıkları finchler için uygunmu? Benim bir zebra çiftinin yavrusu kaçmıştı normal kafesten.

Hiç dikkat edebildinizmi acaba internetten anlayamıyorum tel aralıklarını.
finçler için tel aralıkları büyük gelir...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Bugün naturbird ten sipariş verdim üst üste eklenebilir akıllı yemlikli çekmeceli katlanabilir 5 adet öyle işte...