45 Günlük Yavru Kuşum (Limon)

aterina

Yeni Üyemiz
Adı
bora
Soyadı
ölmez
ama bir türlü elime gelmiyor :) yem alıyorum gelmiyor bakalım nasıl adam edecez :

hakankafa

Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAFA
Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşca kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.
Ben böyle yaptım.sana kolay gelsin

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hakan KAFA' Alıntı:
Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşta kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hayırlı olsun . Sabır ve emek ile rahatlıkla ele alışır

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Hakan KAFA' Alıntı:
Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşta kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Hakan KAFA' Alıntı:
Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşca kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.
+111

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çoğu bekle diye görüş var. Ama ben ellerimi kuşa dokundurmadan önce (Özellikle yavru ise) iyice sabunla yıkayıp kurulayıp. Sonrada elime alıp başlıyorum alıştırmaya. Kazağıma  koyuyorum elimlede tutup televizyon seyrediyorum. Kazak üstünde dolanıyor ama elim sırtında olduğundan kaçamıyor. Filan en fazla 2 gün üstüne düşünce alışıyor. En fazla 1 hafta. İlgilenilen zamana bağlı.