Hakan KAFA' Alıntı:Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşta kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.
Ben böyle yaptım.sana kolay gelsin
Hakan KAFA' Alıntı:Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşta kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.
Murat TÜRKAY' Alıntı:maşallah
+111Hakan KAFA' Alıntı:Yeni aldıysan 15 gün hiç bir şey yapma.Bırak önce ortamına alışsın.Daha sonra kendin kafesin yanında zaman geçir sana alışsın.Sonrasında elini kafese sok beklet eline alışsın.Yem yedirmeye zorlama,senden ve elinden zarar gelmeyeceğini anladığında elini yavaşca kuşa yaklaştır.göğsüne dokundurup kuşun ayak atmasını bekle.Bunların hepsi için sabırlı davranmalı kuşu kendinden korkutmamalı ani hareketler yapmamalısın.
Memet YILMAZ' Alıntı:Hayırlı olsun, bol bol vakit ayırın alışır.