- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
Faruk ŞANLI' Alıntı:maşallah hepside birbirinden güzel.
tsk ederim.. üretimdeki en buyuk faktör iyi kan tasıyıcı ve bakıcı damızlıklardır.. bunlara sahip olursanız iyi yavrular elde edebilirsiniz..Yalçın YILMAZ' Alıntı:Maşallahları var bizlerde inşallah böyle güzel yavrular alabiliriz.
Bakalım behzat hocam 2 takım tepeli var yeni yeni yuvalığa girip çıkıyorlar ilk yavrularını çok merak ediyorum açıkcası.Behsat TİĞİZ' Alıntı:Ctsk ederim.. üretimdeki en buyuk faktör iyi kan tasıyıcı ve bakıcı damızlıklardır.. bunlara sahip olursanız iyi yavrular elde edebilirsiniz..
masallah hayırlısı olur insallah.. size kusları veren kim bilmiyorum ama umarım iyi kan kus vermistir.. fiyasadaki tepelilerde özelikle yumurtaları bos cıkarma sıkıntısı cok olur..Yalçın YILMAZ' Alıntı:Bakalım behzat hocam 2 takım tepeli var yeni yeni yuvalığa girip çıkıyorlar ilk yavrularını çok merak ediyorum açıkcası.
Kuşlarımı eyüp beyden aldım behzat bey. Jumbolar geldiğinin 2. günü yer yadırgamadan yumurtladılar. İnşallah tepelilerde kısa sürede alışır yavrularına devam ederler. Söylediğinizde haklısınız dölsüz kuş kaynıyor etraf ama inşallah böyle kişilere denk gelmeyiz.Behsat TİĞİZ' Alıntı:masallah hayırlısı olur insallah.. size kusları veren kim bilmiyorum ama umarım iyi kan kus vermistir.. fiyasadaki tepelilerde özelikle yumurtaları bos cıkarma sıkıntısı cok olur..
insallah kardesim hayırlı ugurlu olsun ins.. bol bol yavru almanız dilegiyleYalçın YILMAZ' Alıntı:Kuşlarımı eyüp beyden aldım behzat bey. Jumbolar geldiğinin 2. günü yer yadırgamadan yumurtladılar. İnşallah tepelilerde kısa sürede alışır yavrularına devam ederler. Söylediğinizde haklısınız dölsüz kuş kaynıyor etraf ama inşallah böyle kişilere denk gelmeyiz.
hayır taş değil.. bildiginiz cam talaşı.. sağlıklı yavruların dıskıları talasa yapısınca bu sekilde bir gorunum ortaya cıkar.. eger dıskılarınız bu sekilde değilse sağlıksız bir durum söz konusudur..ahmetkılıç753' Alıntı:Bilgisizliğimi mazur görün. Tabandaki bildiğimiz taş mıdır?
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Hep birlikte inşallah.Behsat TİĞİZ' Alıntı:insallah kardesim hayırlı ugurlu olsun ins.. bol bol yavru almanız dilegiyle
Nejdet ODABAŞ' Alıntı:Masallah...
Nejdet ODABAŞ' Alıntı:Masallah...