5 TE 5 TEPELİ MUHABBET YAVRULARIM MASALLAH DAMIZLIKLARA (BEHSAT TİĞİZ)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
C:)
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Maşallahları var bizlerde inşallah böyle güzel yavrular alabiliriz.
tsk ederim.. üretimdeki en buyuk faktör iyi kan tasıyıcı ve bakıcı damızlıklardır.. bunlara sahip olursanız iyi yavrular elde edebilirsiniz..

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
C:)tsk ederim.. üretimdeki en buyuk faktör iyi kan tasıyıcı ve bakıcı damızlıklardır.. bunlara sahip olursanız iyi yavrular elde edebilirsiniz..
Bakalım behzat hocam 2 takım tepeli var yeni yeni yuvalığa girip çıkıyorlar ilk yavrularını çok merak ediyorum açıkcası.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Bakalım behzat hocam 2 takım tepeli var yeni yeni yuvalığa girip çıkıyorlar ilk yavrularını çok merak ediyorum açıkcası.
masallah hayırlısı olur insallah.. size kusları veren kim bilmiyorum ama umarım iyi kan kus vermistir.. fiyasadaki tepelilerde özelikle yumurtaları bos cıkarma sıkıntısı cok olur..

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
masallah hayırlısı olur insallah.. size kusları veren kim bilmiyorum ama umarım iyi kan kus vermistir.. fiyasadaki tepelilerde özelikle yumurtaları bos cıkarma sıkıntısı cok olur..
Kuşlarımı eyüp beyden aldım behzat bey. Jumbolar geldiğinin 2. günü yer yadırgamadan yumurtladılar. İnşallah tepelilerde kısa sürede alışır yavrularına devam ederler. Söylediğinizde haklısınız dölsüz kuş kaynıyor etraf ama inşallah böyle kişilere denk gelmeyiz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yalçın YILMAZ' Alıntı:
Kuşlarımı eyüp beyden aldım behzat bey. Jumbolar geldiğinin 2. günü yer yadırgamadan yumurtladılar. İnşallah tepelilerde kısa sürede alışır yavrularına devam ederler. Söylediğinizde haklısınız dölsüz kuş kaynıyor etraf ama inşallah böyle kişilere denk gelmeyiz.
insallah kardesim hayırlı ugurlu olsun ins.. bol bol yavru almanız dilegiyle

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
ahmetkılıç753' Alıntı:
Bilgisizliğimi mazur görün. Tabandaki bildiğimiz taş mıdır?
hayır taş değil.. bildiginiz cam talaşı.. sağlıklı yavruların dıskıları talasa yapısınca bu sekilde bir gorunum ortaya cıkar.. eger dıskılarınız bu sekilde değilse sağlıksız bir durum söz konusudur..