51. TÜRKİYE KUPASI FENERBHÇENİN

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir Fenerbahçeli olarak ben de takımımı tebrik ediyorum...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Arkadaşlar Burası Kuşlarla İlgili Bilgi Alışverişinin Yapıldığı Bir Sitedir. Spor Sitelerine Girerek Orada Yorumlarınızı Yapabilrisiniz.  Burası Bunların Yeri Değil. . .

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Harun AVCI' Alıntı:
Arkadaşlar Burası Kuşlarla İlgili Bilgi Alışverişinin Yapıldığı Bir Sitedir. Spor Sitelerine Girerek Orada Yorumlarınızı Yapabilrisiniz.  Burası Bunların Yeri Değil. . .
emriniz başımız üstüne hemen!!!

oktay abi başlık açıp baylaştığın için teşekkür ederim alkisd alkisd

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Doğru söylüyorsunuz spor sitesi değil ama bi baslıktan bişey olcagını sanmıyorum  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Harun AVCI' Alıntı:
bir paylaşımla site amacının dışına çıkmadı hemen. böyle küçük şeyleri  takıntı yapmanıza gerek yok .

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Bu durumda çekememezlik yapmak çok komik oluyor gerçekten, Tebrikler FENERBAHÇEM..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Harun AVCI' Alıntı:
Siz oyun oynamaya çalışırken iyi, biz Türkiye'nin gündeminden önemli bir haberi dile getirince kötü.
Hasan ÇELİK' Alıntı:
bir paylaşımla site amacının dışına çıkmadı hemen. böyle küçük şeyleri  takıntı yapmanıza gerek yok .
Ben Harun beyin neden böyle bir çıkışta bulunduğunu biliyorum. Kendi açtığı oyun konusunda yaptığımız ''gereksiz'' yorumlarından biraz gaza gelmiş. Ancak gidip site kurallarını okursa neyin doğru neyin yanlış olduğunu görecektir. Böyle paylaşımlar bize ülke gündemini bildirir ve hiçbir zararı yoktur. Gidip oyun oynamak isteyen oyun sitesinde de oynayabilir.
Erol İMECE' Alıntı:
eskişehirsporun  hakkını hakemler sayesinde yediniz. kahrolsun tarafcı hakemler
Siz öyle diyorsunuz. Biz öyle demiyoruz. Ha bir de çekememezlik var doğru... Ama bu sizin yorumunuz saygı duyarım.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kimse saygısızlık olarak algılamasın lütfen...
Saygısızlık olsun diye konuşmuyorum ama insan gerçekte böyle yorumları görünce çekememezlik olduğunu kolayca anlıyor. Lütfen yorum yaparken düşünüp yapalım. Ben sizin oyun konusuna gereksiz yorumunu yaparken bile kararsız kaldım. İnsanları kırmayayım dedim. Ama bu kadar düşüncesiz olmamamız lazım. Neredeyse 10.000 kişiyiz şu sitede.

enver_atay

Yeni Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ATAY
arkadaşlaar takmayın böylelerini çekememezlik olduğu ortada biz çekemeyenlere bun öneriyoruz

bilerek büyüğünü koydum anca çeker:D :D :D  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Enver ATAY' Alıntı:
arkadaşlaar takmayın böylelerini çekememezlik olduğu ortada biz çekemeyenlere bun öneriyoruz

bilerek büyüğünü koydum anca çeker:D :D :D  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
Aşırıya gitmek olmaz bu kadar Tm en büyük fenerbahçe  thumbsupbo thumbsupbo