5'i 1 yerde

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
Öncelikle iyi aksamlar kafes temizligi sonrasi cektim bu  kareyi. 20 yıl aradan sonra allah nazardan saklasın masallah ilk yavrularım.kusları eş almadım fakat bir petshoptaki aynı salmadan öylesine sectim. 20 senelik ugraştan sonra tahammülüm yoktu 2-3 gün bekledim  bu sefer olsun artık dedigim anda  bir kavga  bir  kavga ertesi günü artık yeter götürecem ben bunları sonsuza kadar kapattım bu konuyu dedigim an kafese yanaştım direk erkege ve disiye dönerek yaptıklarının cok ayıp olduğunu ve cok üzüldügümü söyledim yerime oturdumki 10 dk geçmeden çiftlestiler:)))sölediklerim gercektir...insallah burda yavru bekleyen herkese nasip olur.herseyin başı sabır sabır sabır.burda kuslarımla ilgili her konuda bana yardımcı olan herkese tskr ederim..
y/c25MCx]
[/url]

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Maşallah Can bey. Çok güzeller :) Darısı benim gibi daha yavru alamamış arkadaşların başına.  İyi akşamlar.

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
Tskr ederim.Olur olur enver bey hic ummadığınız an olur darısı sizlerin basına simdide yeniden çiftlesmeye basladılar birde onun derdine düstüm gördügünüz üzere ilk yavru daha 15 günlük naaapacagımı sasırdım.

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
gözünüz aydın,gerçekten çok güzel bir duygu..sabretmenin meyvası geçde olsa geliyo demekki,buna çok güzel bir örnek olmuş..

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Ben de bir çiçeğimle böyle konuşmuştum. "Bak ben sana da su veriyom, seni de çok seviyom, sen niye diğer çiçeklerim gibi açmıyon, ne derdin var senin, sen de açsana" diye verdim gazı buna, çiçek delirdi, kısa sürede her tarafı yaprak oldu :)

Demek ki ara sıra lazım bunlara böyle gazlar :)

Hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasın, hayırlısıyla büyüsünler, onların da tüyleri kadar yavruları olsun inşaAllah :)