Serkan_Yılmaz
Yeni Üyemiz
Selam Arkadaşlar.Ben Üretici Bir Abimizden Bir Çift Muhabbet Aldım Yaklaşık 5-6 Ay Önce Ve , Aldığımda Altında Bir Yumurtası Vardı.Yumurtasıyla Birlikte Aldım ve Yumurtasını Altına Sürmedik Yatmaz Diye.Sonra Yavruluğa Girip Çıktı Bir Gün , Eve Gelen Misafir Çocuklarından Ürküp Sonrasında Yumurtayı Kafes İçine Yumurtladı...
Yani Adlığım Dönemdeki Kuluçka Döneminden Bir Fayda Sağlayamadık.
Hayvanları Kendi Haline Bıraktık ve Süper Bir Şekilde Beslediğime İnanıyorum.
Dişisi 1 Ay Sonra Tekrar Yumurtalığa Girdi Çıktı Falan , Yumurtalığı Kemirdi.İçerdeki Malzemeleri Dışarı Attı Bişeyler Yaptı Düzenledi Oraları Falan (Tabi Ben Bu Sırada Hayvanları Hiç Rahatsız Etmiyorum)
Sonrasında Abicim Yine Bişey Olmadı , Son 1 Aydır da Salona Aldım Kafesi Çok Yakınlaşıyorlar Falan Ama Yine Birşey Olduğu Yok. Allah Hayırlısını Versin İnşaallah.
Nerde Yanlışımız Var Bilemedim Üstadlar.
Kafesim Normallerinden Büyük Gibi , 80'e 60' civarlarında.Yükseklikte 60 cm Gibi . (Papağan KAfesi)
Bunun Yüzünden mi .
Açıkcası Çok İstekli Başladım Bu İşe Olmadı Yavru Falan , O İsteğimden Eser Kalmadı Bu Aralar.Kısacası Soğudum Ya , Bırakacağım Galiba.
Fikirlerinizi Bekliyorum Sevgili Üstadlar.
Yani Adlığım Dönemdeki Kuluçka Döneminden Bir Fayda Sağlayamadık.
Hayvanları Kendi Haline Bıraktık ve Süper Bir Şekilde Beslediğime İnanıyorum.
Dişisi 1 Ay Sonra Tekrar Yumurtalığa Girdi Çıktı Falan , Yumurtalığı Kemirdi.İçerdeki Malzemeleri Dışarı Attı Bişeyler Yaptı Düzenledi Oraları Falan (Tabi Ben Bu Sırada Hayvanları Hiç Rahatsız Etmiyorum)
Sonrasında Abicim Yine Bişey Olmadı , Son 1 Aydır da Salona Aldım Kafesi Çok Yakınlaşıyorlar Falan Ama Yine Birşey Olduğu Yok. Allah Hayırlısını Versin İnşaallah.
Nerde Yanlışımız Var Bilemedim Üstadlar.
Kafesim Normallerinden Büyük Gibi , 80'e 60' civarlarında.Yükseklikte 60 cm Gibi . (Papağan KAfesi)
Bunun Yüzünden mi .
Açıkcası Çok İstekli Başladım Bu İşe Olmadı Yavru Falan , O İsteğimden Eser Kalmadı Bu Aralar.Kısacası Soğudum Ya , Bırakacağım Galiba.
Fikirlerinizi Bekliyorum Sevgili Üstadlar.