güzel bakımla 7-8-9 u çıkartabilirsiniz.Soner DURMUŞ' Alıntı:Arkadaslar yerli ciftim 9 yumurtaya yatıyor başka kuluckada kusum da yok . Napsam fikir verin
Ustama katılıyorum. Ha eğer o kadar has bi' kuş değilse bence altında en fazla 6 yumurta bırakın ne yazık ki..Sedat KUZU.' Alıntı:Yerli ise. Birde damarı iyi ise 9 yumurtayi da cikarir bakar tabi kuş da damar varsa
Kuşların erkek,dişi oldugundan eminmisin....İkiside dişi olmasın sakın..Soner DURMUŞ' Alıntı:Arkadaslar yerli ciftim 9 yumurtaya yatıyor başka kuluckada kusum da yok . Napsam fikir verin
Günay DÖNMEZ' Alıntı:Soner usta tek sorun yavrular aralıklarla çıkarsa olur, tüm yumurtalar çıkarsa en son çıkan 2 yavrunun diğerlerinin altında ezilme tehlikesi yaşar. İnşallah hepsi zamanında çıkar.
confusedtw İki kuş ta dişidir, yumurtalar da kızgınlık yumurtasıdır düşüncesinde misiniz? Anlamadım yani, nasıl ikisi de dişi...Baybora DERİCİ' Alıntı:Kuşların erkek,dişi oldugundan eminmisin....İkiside dişi olmasın sakın..
Abdurrahman bey evet dogru anlamışsınız ama benimki sadece bir ihtimali hatırlatmaktan ibaret(daha önce bir kaç arkadaşın kümesinde rastladım),öyledir diye bir iddiam yok...Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:confusedtw İki kuş ta dişidir, yumurtalar da kızgınlık yumurtasıdır düşüncesinde misiniz? Anlamadım yani, nasıl ikisi de dişi...
Yok ben de zaten iddia ettiğinizi iddia etmiyorumBaybora DERİCİ' Alıntı:Abdurrahman bey evet dogru anlamışsınız ama benimki sadece bir ihtimali hatırlatmaktan ibaret(daha önce bir kaç arkadaşın kümesinde rastladım),öyledir diye bir iddiam yok...
Günay DÖNMEZ' Alıntı:Soner usta tek sorun yavrular aralıklarla çıkarsa olur, tüm yumurtalar çıkarsa en son çıkan 2 yavrunun diğerlerinin altında ezilme tehlikesi yaşar. İnşallah hepsi zamanında çıkar.