9 yumurta da olmazki ! (6+3)

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaslar yerli ciftim 9 yumurtaya yatıyor başka kuluckada kusum da yok . Napsam fikir verin

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
Yerli ise. Birde damarı iyi ise 9 yumurtayi da cikarir bakar tabi kuş da damar varsa

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Soner usta tek sorun yavrular aralıklarla çıkarsa olur, tüm yumurtalar çıkarsa en son çıkan 2 yavrunun diğerlerinin altında ezilme tehlikesi yaşar. İnşallah hepsi zamanında çıkar.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Arkadaslar yerli ciftim 9 yumurtaya yatıyor başka kuluckada kusum da yok . Napsam fikir verin
Kuşların erkek,dişi oldugundan eminmisin....İkiside dişi olmasın sakın..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Soner usta tek sorun yavrular aralıklarla çıkarsa olur, tüm yumurtalar çıkarsa en son çıkan 2 yavrunun diğerlerinin altında ezilme tehlikesi yaşar. İnşallah hepsi zamanında çıkar.

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Baybora DERİCİ' Alıntı:
Kuşların erkek,dişi oldugundan eminmisin....İkiside dişi olmasın sakın..
        confusedtw İki kuş ta dişidir, yumurtalar da kızgınlık yumurtasıdır düşüncesinde misiniz? Anlamadım yani, nasıl ikisi de dişi...

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
        confusedtw İki kuş ta dişidir, yumurtalar da kızgınlık yumurtasıdır düşüncesinde misiniz? Anlamadım yani, nasıl ikisi de dişi...
Abdurrahman bey evet dogru anlamışsınız ama benimki sadece bir ihtimali hatırlatmaktan ibaret(daha önce bir kaç arkadaşın kümesinde rastladım),öyledir diye bir iddiam yok...

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Baybora DERİCİ' Alıntı:
Abdurrahman bey evet dogru anlamışsınız ama benimki sadece bir ihtimali hatırlatmaktan ibaret(daha önce bir kaç arkadaşın kümesinde rastladım),öyledir diye bir iddiam yok...
      Yok ben de zaten iddia ettiğinizi iddia etmiyorum :) Sadece fikriniz ilginç geldi. Tabi ki sizin söylediğiniz gibi de olabilir.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Anne bir önceki batimda 5 yavru büyüttü hemde ilk kuluckasi olmasına rağmen

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlar bakıcıysa 10 yavruya kadar bakabilir tek dişinin 9 tane yavru büyüttüğünü gördüm önemli olan bakıcı olması ha dişi yemliğin ağzından ayrılamıyordu oda ayrı bir mevzu :)

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
İlk yavruları değilse tecrübeli yerli kuş çıkan tüm yavrulara bakar.ancak dişi kuş çok yorgun düşebilir.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
hay maşallah gerçektende neyle beslediniz siz bu kuşları? :) biz bir yumurtaya razıyken :D