ABİLER YUMURTALAR HAKKINDA YARDIM EDERMİSİNİZ..._?

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Hobi olarak başlamış olduğum bu işte yeniyim ve sizlerden yardım istiyorum. Kuşlarım 13 Şubatta ilk yumurtayı verdi daha sonra 5 adet yumurta oldu. şuan halen yumurtalardan yavru çıkmadı. ne kadar daha beklenmeli? ya da ne yapmalıyım? yardım ederseniz sevinirim.
Hayırlı Günler.....

tansel canbaz

Üyemiz
Bugün ilk yumurtanın 21. Günü dolmuş eğerki ilk yumurta döllenmişse bugün çıkması gerekiyor döllenmemişse 2. Yumurta için beklemelisin kuşlar yumurtladıktan sonra 18 ile 21 gün sonra yavrular yumurtadan çıkar sana tavsiyem 1 hafta 10 gün bekle döllenmiş olan yumurtalardan yavrular çıkacaktır.

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Tansel CANBAZ' Alıntı:
Bugün ilk yumurtanın 21. Günü dolmuş eğerki ilk yumurta döllenmişse bugün çıkması gerekiyor döllenmemişse 2. Yumurta için beklemelisin kuşlar yumurtladıktan sonra 18 ile 21 gün sonra yavrular yumurtadan çıkar sana tavsiyem 1 hafta 10 gün bekle döllenmiş olan yumurtalardan yavrular çıkacaktır.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. bekleyeyim sabırla inşallah yavru çıkar.

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Diğer yumurtalara da ışık tutarak baktim ama birinde ici bos görünüyor diğerleri ise yariya kadar hafif Koyukuk. .dolu olma ihtimalleri varmı?  Sadece paylastigim resimde ki yunurtada koyuluk fazla ve isik tuttugumda koyu olan yerde hareketlilik var

tansel canbaz

Üyemiz
Telefondan giriyorum fotodan pek anlayamadim yumurtada damarlar varsa dolu demektir eğerki öyle anlayamiyorsan bir kabın içine ılık su koy sonra yumurtalari koy dolu olan yumurtalar yani içinde embriyo olan yumurtalar çok hafif olsada hareket edecektir gözünle anlayabilirsin yani hareket ettiğini :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
İsmail KARAN' Alıntı:
Diğer yumurtalara da ışık tutarak baktim ama birinde ici bos görünüyor diğerleri ise yariya kadar hafif Koyukuk. .dolu olma ihtimalleri varmı?  Sadece paylastigim resimde ki yunurtada koyuluk fazla ve isik tuttugumda koyu olan yerde hareketlilik var
Yumurtada hareketlilik varsa doludur ve arkadaşın dediği gibi ılık su yardımı ile kontrol edebilirsin. Ama yumurtayla çok fazla oynamanı tavsiye etmem

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
Vah vah aynı derten muzdaribiz kardeş...benimkiler 12 şubatta verdi ilk yumurtayı ben de kontrol  ettim sanırım boşa bekliyoruz bu seferi acemiliklerine sayacağız....haline şükret benimkilerde 6 yumurta var:) crying

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Levent bey bir tane çıksa gene raziyim :) sabirla bekleyip sonunda bos cikmasi insano üzüyor

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
fotosunu çektıgın yumurta dolu fazla rahatsız etme zamanı geldımı cıkarlar.

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Resmini koyduğun yumurta dolu. Benimkilerinde ilk yumurtası 12sinde gelmişti 1. si salı ikincisi dün çıktı. Boş olan yumurta ilk yumurta hesap edersek ikinci yumurta bu gün veya yarın  çıkması lazım. Tabi boş yumurta sadece birtaneyse. Bence sen en son yumurtada 21. günü doldurana kadar elleme.

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Sadettin SESA' Alıntı:
Resmini koyduğun yumurta dolu. Benimkilerinde ilk yumurtası 12sinde gelmişti 1. si salı ikincisi dün çıktı. Boş olan yumurta ilk yumurta hesap edersek ikinci yumurta bu gün veya yarın  çıkması lazım. Tabi boş yumurta sadece birtaneyse. Bence sen en son yumurtada 21. günü doldurana kadar elleme.
Tam anlamıyorum ama diğerleri boş galiba içi en koyu olan bu. beklemedeyim inşallah çıkar

levent66

Yeni Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
kara
İsmail bey ikimizde bi umut hala bekliyoruz sanırım :) Ama en sevmediğim şey beklemek HELE ki boşunaysa :( pray

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Bugun yuvaliga baktigimda üç yumurta kirilmis ici bos kabuk var. Diger iki yumurta duruyor ama disikus ddisarda dolaşıyor

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Son yumurtalrıda kırmış dişi kuş. içi dolu olan bir yumurta varmış o da ölü doğmuş :'(

[/URL

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
BENDE KAFESİ TEMİZLEDİM YUVALIĞI ÇIKARTTIM İÇİ PİSTİ YENİ YUVALIK TAKTIM SORUN OLURMU YENİ YUVALIK OLMASI.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
İsmail KARAN' Alıntı:
BENDE KAFESİ TEMİZLEDİM YUVALIĞI ÇIKARTTIM İÇİ PİSTİ YENİ YUVALIK TAKTIM SORUN OLURMU YENİ YUVALIK OLMASI.
sorun olmaz
sadece yuvaya alışma süresi gerekir