Acil satılık erkek show jumbo (ANKARA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
01-) IRKI: SHOW JUMBO 02-) CİNSİYETİ: ERKEK 03-) YAŞI: 1.5 04-) SAĞLIK DURUMU: SAĞLIKLI 05-) BİLEZİK NO: 2013 06-) FİYATI: 125 07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR 0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: ANKARA 09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM VEYA ORTAK NOKTA 10-) İRTİBAT TELEFONU: 0534 072 64 82 11-) MAİL ADRESİ: 12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 08:00 23:00 13-) AÇIKLAMALAR: ARKADAŞLAR KUŞUMUN HİÇ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR EŞİ ÖLDÜĞÜ İÇİN VE ONA UYGUN DİŞİM OLMADIĞI İÇİN SATIYORUM KUŞ 2013 TKF BİLEZİKLİDİR BİLEZİĞİ AYAĞINI SIKTIĞI İÇİN ÇIKARTTIM. DAHA ÖNCE 1 AĞIZ YAVRUSUNU ALDIM. SON RESİM KUŞUN YAVRULUK RESMİDİR. İSTEYEN OLURSA ELİMDE ÇİFT KUŞLAR VE TEK DİŞİLER MEVCUTTUR. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN 14-) RESİMLER

canmuhabbet41

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Can
Arkadaşlar.sadece alana satana hayırlı olsun demekle olmuyor.
Rica ediyorum ,fotoğraftaki kuşlardan hiçbiri şov-jumbo  değil alakası yok.
Burada sadece kus satışı yapmıyoruz.aynı anda doğru bilgi paylaşımı yapmalıyız.
Satan arkadaş ta bilgilenmiş olur.hayırlı satışlar.amacım sadece bilgiledirmedir.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Mehmet CAN......' Alıntı:
Satan arkadaş ta bilgilenmiş olur.hayırlı satışlar.amacım sadece bilgiledirmedir.
peki jumbo değilde nedir..?

canmuhabbet41

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Can
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
peki jumbo değilde nedir..?
benim tabirim değil. fakat türkiyede ki tabiri ile Çekoslavak cinsi diyebilirim.
yani türkiyede ki kuşlarımıza kendimizin taktığı isimler.yoksa dünyada  çekoslavak diye kuş yok.
bana göre üçüncü derece şov(Jumbo) kuşu kırığı.
saygılarımla.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Bu kuş show jumbo değil. Google'a show jumbo yazıp görsellere bakın foto ekleyemedim. Aradaki farkı anlarsınız.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gereken uyarıyı bızzat sahsım ozelden yapmıstım ılanı gordugumde..
Muhtemelen bu arkadasa da kansızın tekı show jumbo dıye satmıstır oda buna ıstınaden bu ılanı bu baslıkta vermıstır..
Sızıde  2000 li yıllardan berı tanırım o muhtesem halfsıder lerınız showlarınızı unutmus degılım... Yanlıs bılgı veren de yok arkadas pek kaıleye almamıs yada mesajı gormemıs olabılır.
Saygılar

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
ben show jumbo tabirini sadece mavi olan erkek kuş için kullandım. diğer kuşlarda aynı kafeste olduğu için resimde onlarda çıkmışlar.  sizden ricam lütfen ilana saygınız olsun.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
İlyascan ALICI.' Alıntı:
ben show jumbo tabirini sadece mavi olan erkek kuş için kullandım. diğer kuşlarda aynı kafeste olduğu için resimde onlarda çıkmışlar.  sizden ricam lütfen ilana saygınız olsun.
  Ilyas kardesim saygisizlik ne haddize kuslarin showla alakasi yok ne mavinin nede digerlerinin  dogru olani size bizzat yazdim ben tepki alirsiniz diye uyardim ve oylede oldu ( karahan uzun)

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
show jumbo olması için 500-600 tl.etiket koyman lazım o zaman kimse bakmaz ne olduğuna..hayırlı işler der geçer..

zemeskis

Takipçi Üyemiz
İlyascan ALICI.' Alıntı:
Kardeş ilana elbette saygimiz var fakat mavi kuş da show değil. Sana nerden geldi bilmiyorum ama show jumbo değil.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sallayın kasmayın kendinizi:)
görmek isteyen show olarak görsün, isteyen yerli:))
kalp kırmaya gerek yok
kuşun showla, jumboyla alakası yok güzel bir çekoslavak bu...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Aynen mert abi  kus mıss gıbı cek lakın dedıgım gıbı arkadasa bırılerı show dıye satmıs oda napsın bılmıyor oyle ılan vermıs...
Onun da sucu yok

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
allaha şükür kuşun çek mi jumbo mu olduğunu bilecek kapasiteye sahibim. amacım çek olan kuşu jumbo diye satmakta değil. kuş için günaha girecekte değilim. ayrıca kimseye zorlada kuş satmıyorum alacak olan kişi gelir bakar ne olduğuna karar verir canı isterse alır gider.  boş boş konuşup ilanı karalamassanız sevinirim...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ilyascan kardesım,haklısın dıleyen alır dıleyen almaz.. Haklısın kımseyı zorladıgın ettıgın yok...
Fakat sana kus cahılı de dıyen yok gel gor ki gorunen koy klavuz ıstemez bız sadece senın yanıldıgını her zaman kı gıbı durustce yazan uyaran kısılerız sende bugun yarın bızım gıbı ınsanların yanlıs alıs verısını onceleyecek kapasıteye geleceksın lakın kusurunu kabul gormek te en buyuk erdemlıklerden olgunluklaran bırısıdır...
Sen kızacagına bıraz dusun bızlere de hak vereceksın.....
Sana yapılan yanlıs baskasına yapılmasın dıye bızler buradayız,bellı kı bırılerı sana show jumbo dıye yalan soylemıs kusları satmıs..

Olabılır ınsanlık halı bu sende bılmeden aynı tur dıye ılan  vermıs bulunmaktasın...

Kusların katagorısınde yanlıs var senden rıcamız duzeltmen yonunde cunku  alıcı kısıler bosuna  ılan baslıgına bakıpta vakıt kayıp etmesınler...

Senı ve ılanını mesgıl etmesınler..

Senden bekledıgımız olgunluk bu sadece yoksa kımsenın ne ılanıyla nede  kumesıyle ısımız olur..
Zıra bızlerın yanlısları vardır,oldu da bızlerı de ustadlar uyardı bızde bundan ders alıp yanlıs olan durumlarımızı duzelttık...

ilyascan alıcı

Yeni Üyemiz
Adı
ilyascan
Soyadı
alıcı
İlyascan ALICI.' Alıntı:
01-) IRKI:  JUMBO 02-) CİNSİYETİ: ERKEK 03-) YAŞI: 1.5 04-) SAĞLIK DURUMU: SAĞLIKLI 05-) BİLEZİK NO: 2013 06-) FİYATI: 125 07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: SATILANA KADAR 0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: ANKARA 09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM VEYA ORTAK NOKTA 10-) İRTİBAT TELEFONU: 0534 072 64 82 11-) MAİL ADRESİ: 12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 08:00 23:00 13-) AÇIKLAMALAR: ARKADAŞLAR KUŞUMUN HİÇ BİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR EŞİ ÖLDÜĞÜ İÇİN VE ONA UYGUN DİŞİM OLMADIĞI İÇİN SATIYORUM KUŞ 2013 TKF BİLEZİKLİDİR BİLEZİĞİ AYAĞINI SIKTIĞI İÇİN ÇIKARTTIM. DAHA ÖNCE 1 AĞIZ YAVRUSUNU ALDIM. SON RESİM KUŞUN YAVRULUK RESMİDİR. İSTEYEN OLURSA ELİMDE ÇİFT KUŞLAR VE TEK DİŞİLER MEVCUTTUR. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN 14-) RESİMLER

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
İlyascan ALICI.' Alıntı:
  boş boş konuşup ilanı karalamassanız sevinirim...
kardeş kusura bakma
BOŞ BOŞ KONUŞUP ilanını KARALADIK!!!
senin eşşeğin daha iyi tamam
kuş harika mükemmel bir show jumbo!!!
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN.......

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mert AYDIN' Alıntı:
kardeş kusura bakma
BOŞ BOŞ KONUŞUP ilanını KARALADIK!!!
senin eşşeğin daha iyi tamam
kuş harika mükemmel bir show jumbo!!!
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN.......
Ne  Mert abimin nede dıger dostların senın senın ılanınla herhangı bır kastı  var  kardesım...
Eger burada senın yanlısını duzeltıyorlar sa  ınsan bı tesekkur eder  hala  daha  show  jumbo  Jumbo dıye dıretıyorsun kardesım.. Ama Mert abımın dedıgı  gıbı senın essegın ıyı olsun tamam...... Hayır kızmayalım dıyoruz  Ilyas kardesım ama  senın yaptıgında olmuyor  yani....!!!
Senı uyaran kısıler  bu ıse  en az 5  yada  8  yılını vermıs ınsanlar ustadlar  yapmayın lutfen  kusunuz çek dıye tabır ettıklerı orta kalem bır kus.... Yanlıs bıldıgınızı  hatanızı kabul edınız lutfen.... Ve sahsıma ılanı karalama demıs olmanız umrum da degıl ama Mert abım ve Mehmet abıye  gonderme yaptıgınız ıcın de ayrıca kınıyorum sızı..... Sankı dusmanız kotulugunuzu ıstıyoruz ayıptır yahu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...