Acil Yardım Edin Lütfen.. Yarım Saat Önce Yumurta Geldi.Yeni 01.02.2013 19:45

mustyzk

Yeni Üyemiz
Satıcı bana erkek olduğunu ve 8-9 aylık olduğunu söyledi ama ben hala güvenemiyorum çünkü  ilk aldığım lutino için de satan kişi erkek demişti dişi çıktı

Yeni Resimler

Arkadaşlar 21 gün biz de kaldıktan sonra sizin fikirleriniz doğrultusunda kuşu değiştirdim erkek lutino aldım ama şöyle bir sorunum var erkek lutinoyu alalı 7 gün oldu ama benim kızım yumurtladı hemde kafesin dışına ne yapıcam bi yardım edin yumurtayı nereye koyucam yumurtaya sebeb olan kuşun 21 gün bende kalan albino mu yoksa 7 gün bende kalan lutino mu yardımmmmm acil.

vlknglc

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
GÜLEÇ
Bana göre dişi kuşunuz.Albino ve lutinolarda erkek bulmak biraz zor ama imkansız değil...

mustyzk

Yeni Üyemiz
lutino dişim ile sürekli gagalaşmalar yaşıyorlar arada lutinomun yanındayken ilgisini çekmek için kafasını indir kaldır yapıyor ama içim de bir kurt var işte bir türlü emin olamıyorum

mustyzk

Yeni Üyemiz
arkadaşlar cevaplarınız doğrultusunda aldığım yer ile telefonda görüştüm bana kuşu değiştirebileceğini söyledi sizce bulabilirsem 1 yaş ve üstü albino erkek için ne gibi ayrıntılara dikkat etmem gerek çünkü satıcılara güven olmuyor bu 2. defa aynı sorunu yaşayışım

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
senin kuşun dişi ise kuşunuda yanında götür eşini kendi seçsin daha güzel olur sorun yaşamazsın

mustyzk

Yeni Üyemiz
Erkan CİHANGİR' Alıntı:
senin kuşun dişi ise kuşunuda yanında götür eşini kendi seçsin daha güzel olur sorun yaşamazsın
benim kuşum 1.5 yaşında kırmızı göz lutino diğer kırçıllı olanlar hoşuma gitmiyor ya lutino olucak ya da albino bakalım nasıl olucak hayırlısı

mustyzk

Yeni Üyemiz
kısa zaman da daha kaliteli resimler yükleceğim emin olmakta fayda var

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Kuşun gözler siyah yalnız arkadaşlar albino ve lutinolarda gözler kırmızı oluyor kırmızı gözlüler yüzde 90 dişi çıkıyor siyah gözlülerde burun eflatun ve erkek olma ihtimali var bu ayki yavrulardan bi albino çıktı 50 günlük oldu ve kafa sallama diğer yavrulara yem kusma hareketlerini çok yoğun yapıyordu kuşun gözlerde kırmızydı şuanda ankaya getirip sattım yavruları dükkan sahibi arkadaşımda erkek olma olasılığı yüksek dedi tabi daha 2 aylık sayılır 3 aylıkken belli edecekbence fotodan tam söylenmez ama kuş erkek gibi bende çok lutino albino çıkıyor şu sıralar siyah gözlülerde erkek çıkma oranı yüksek.

mustyzk

Yeni Üyemiz
biraz acele davrandım sanırım ama şimdi içim rahat hiç yoktan erkek miydi dişimiydi diye, değiştirdim kuşu erkek lutino aldım