acill lütfen yardım

lex

Yeni Üyemiz
Adı
veli
Soyadı
tek
merhabalar sitenizde yeniyim yanlış bir yere başlık açmış olabilirim
bir muhabbet kuşum var yaklaşık bir aydır hiç durmadan inliyor gibi ses çıkarıyor yem yediği kesesi soluna doğru kaydı ve kesenin üst kısmında mor renkte giderek büyüyen bir şişlik var artık yemek te yiyemiyor ama yem kesesi sürekli şiş ve kabarık sanki nefes almakta zorluk çekiyor gibi bir yaşına geçmiş  olmasına rağmen uçamıyor bulunduğum ilçede kuştan anlayan veteriner yok kuş acı çekiyor onun için ne yapabilirim lütfen yardım edin

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
bir fotoğraf koyman yardım için daha etkili olabilir benim bildiğim bişy değil ama belki ustalar görünce kesin bişy söylerler inşallah iyi olur

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
kuşu kafaesinden cıkarın salmanız varsa salmaya yoksa odaya bırakın serbest şekilde  uctukça düzelir geçmiş olsun

lex

Yeni Üyemiz
Adı
veli
Soyadı
tek
ilginiz için teşekkür ederim fotoğraf makinem olmadığı için resmini çekemedim odaya saldığım zaman hiç uçmuyor sadece yerlerde geziniyor sandalyenin üzerindeki kafesine bile uçarak gidemiyor çarpıp düşüyor bu akşam biraz antibiyotik tozunu sulandırıp içirdim bir damla iltihap için iyi gelir belki diye umarım iyileşir insanın gözünün önünde acı çekiyor olması ve elimden bişey gelmemesi çok kötü oluyor :(

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
COLİMİX - TOZ
ADENOCOLİ,COLİBASİLİS HASTALIĞI BELİRTİLERİ;
KURSAK ŞİŞMESİ, HAZIMSIZLIK,YAVRU HASTALIĞI
KULLANIMI: 1 POŞET 2 LT SUYA VERİLİR
BULUNDUĞUNUZ İLDE GÜVERCİN DERNEKLERİNDE  KUŞ PAZARLARINDA BULABİLİRSİN
VEYA VETERİNER İLAÇ SATAN ECZA DEPOLARINDA KURSAK ŞİŞMESİ İLE İLGİLİ İLAÇ İSTEYEBİLİRSİN

E

elaziz2316

Guest
    Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda iyileşir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığına kavuşur inşaallah

lex

Yeni Üyemiz
Adı
veli
Soyadı
tek
herkese çok teşekkür ederim kuşumu bir veterinere götürdüm kursağını deleceğini içinde ne olduğunu görmesi gerektiğini söyledi ancak deldiği zaman bütün kan oraya toplanacağı için ölür dedi
yapılacak başka bişi yokmu dedim yok dedi,delsemde delmesemde ölür dedi bende canlı canlı delinmesine rağzı olamadığım için geri aldım bu hastalık diğer kuşlarda tavuklarda olsa sorun olmazmış delerlermiş ama muhabbet kuşunun 1 dakidada 1000 kez kalbi atıyormuş bunları söylediler ben allaha bıraktım öldürmelerine izin vermedim umarım doğru olanı yapmışımdır:(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ölürse öyle götür bakalım. İnşallah anlıyordur. İnşallahta ölmez.