Acill

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar ve Abiler Benim Dişi Kuusm Gecen ayin 18 de ılk yumurtayı yaptı ve 4 yumurtası oldu suan halen yatıyor ve çikan olmadi yumurtanin birini gordum nokta gıbı delık vardi ve hareket edıyordu bu yumurtann ıcınde yavru varsa ne zaman cıkar dıer yumurtalar sızce bosmu bu cıkan son yumurta olabılırmı cevaplar lutfen iyi günler hayirli geceler saygilar

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
usta yumurtaların 21 günde kendi kendine çıkması lazım.yani senin ilk yumurta daha 21 gün olmamış diğerleri daha geç oluşacaktır.ama bir yumurtanın 1 hafta 10 gün sonra dolumu boşmu olduğu anlaşılır.küçük bir fenerle dişi dışarıya çıkınca yumurtları kontrol et damarlanmışsa doludur.ayrıca son yumurta olup olmadığını bilemezsin çiftleşme varsa devamı gelir yumurtanın. hadi hayırlısı :)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
$urda ne kalmi$ diyecegim ama, desem`mi demesem`mi, ... ?

Hani bu i$lere giri$en, veya bu tür durumlar ile ister istemez kar$i kar$iya gelen insanlar hicmi ara$tirmiyorlar, ...

Insan evladi ana rahminde nasil 9 ay beklemi$, onu cok merak ediyorum, ... hani ilk yumurta geldiginde bu soru sorulsa hertürlü hak`ki verecegim, ... yolun sonuna gelinmi$ nerdeyse ve sorular daha yeni yeni ba$liyor, ... ku$u besliyende artik ku$una neler sunarsa, in$allah cikan yavruda ona göre olur artik, ...

Bende yorum yapimi yapmayimmi diye cok dü$ündüm, ... dayanamadim, ... Allah gönlüne göre versin karde$, ne diyek, ... Pazar sabah`i $u an, gece iceriye girdim, ku$larin yanindan gec girdim, ... uyumadimda, ... aha yine yanlarina gidiyorum ve en az ak$am 8`e kadar yine yanlarinda olurum Allah izin verirse, ... yavrular yem istiyor, Protein, Vitamin, Mineral, Calsiyum ve daha neler neler gerekiyor, ... dilerimki arkada$im, yumurtalarin bo$ degildir ve icinde olan yavru kabugunu kirip cikacak güce sahip olur, ... ondan sonrasi önce Allah`in, daha sonra senin ve ebeveynlerin elinde, ... sen ne sunarsan onlarda ancak ondan faydalanabilir, ... kasaptan pirzolaya gerek yok, fakat o kadarda hafif ve basit 1 durumda degil, ... sonucta yeni canlar, kalbi olup senin benim gibi ya$amaya gelenler yolda in$allah, ... Allah gönlüne göre versin, ... ne diyek, ...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
BENİM YUMURTALAR 17 - 18 GÜN İKEN ÇIKTILAR ŞİMDİ MAİALLLAHI VAR ÇOK SAĞLIKLILAR SENİNKİDE ÖLE OLABİLİR ODA NEMSİZ İSE ÇIKIŞLARI ZOR OLABİLİR BİRAZ NEMLENDİR DERİM

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
usta yumurtaların 21 günde kendi kendine çıkması lazım.yani senin ilk yumurta daha 21 gün olmamış diğerleri daha geç oluşacaktır.ama bir yumurtanın 1 hafta 10 gün sonra dolumu boşmu olduğu anlaşılır.küçük bir fenerle dişi dışarıya çıkınca yumurtları kontrol et damarlanmışsa doludur.ayrıca son yumurta olup olmadığını bilemezsin çiftleşme varsa devamı gelir yumurtanın. hadi hayırlısı :)
bekir bey siz bilgiyi yanlış veriyosunuz 21.günde yumurta dolu ise kenin yavru ölmüş olur çok geç doğada 18.günde çıkıyor 21 çok geç yavru içinde ölmüş olabilir ayrıca geçen ayın 18de yumurtladıysa halen 17 günlük  2 gün daha bekleyin eğer dolu ise kesin çıkar  acele etmeyin günü saati gelince siz istemeseniz bile çıkar ama günü saati gelmeden siz ne yaparsanız yapın çıkmazlar yavrucuklar :)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
18 günde çıkıyor, bugün de 17. gün e havalar sıcak haliyle bir gün erken çıkma ihtimali yüksek, delik olmuşsa ya hemen çıkar ya da 2-3 saate çıkar.

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Soruya herhangi bi cevap veremeyeceğim ama murat beyin kullanacağı her ''S'' harfi yerine ''$'' işaretini yazmasındaki gösterdiği çaba takdire şayan gerçekten..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İbrahim KONUK' Alıntı:
Soruya herhangi bi cevap veremeyeceğim ama murat beyin kullanacağı her ''S'' harfi yerine ''$'' işaretini yazmasındaki gösterdiği çaba takdire şayan gerçekten..
İnsanı gerçekten rahatsız ediyor. Ama galiba ''ş'' harfi  basmadığı için öyle yazıyor.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar yumurtadan yavru cıkmıs daha dogrusu kafası gozukuyor ama hareketsız gıbı olmus olabılırmı bakamıyorm dısı kus cok hircin ve suan halen ustunden yatıyor olmus olabilirmi geriye 3 yumurtasi halen altında yardımcı olun lutfen

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Burak kuslari rahat birak az bak disiyi rahatsiz ediyorsun az sabret insallah hepsi cikar cok kurcalama yavrulardan olursun onlar bu isi senden benden iyi biliyor

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Herkese cevaplari için tşk ederim hakan gunde sadece bı kere bakarsam bakıyorm  suan dısım yıne yatıyor 

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Hàyirli ak$amlar, ...

Kullandigimiz klavyede ( Almanya`da) malesef o bahsedilen harf yok, ... bende zorlaniyorum haliyle, fakat bir$eylere dikkat cekmek icin ve anla$ilmak icin mecburen basiyoruz, ... tabiki anliyana ve anlamak istiyene, ... kusuruma bakmayin artik, ...