$urda ne kalmi$ diyecegim ama, desem`mi demesem`mi, ... ?
Hani bu i$lere giri$en, veya bu tür durumlar ile ister istemez kar$i kar$iya gelen insanlar hicmi ara$tirmiyorlar, ...
Insan evladi ana rahminde nasil 9 ay beklemi$, onu cok merak ediyorum, ... hani ilk yumurta geldiginde bu soru sorulsa hertürlü hak`ki verecegim, ... yolun sonuna gelinmi$ nerdeyse ve sorular daha yeni yeni ba$liyor, ... ku$u besliyende artik ku$una neler sunarsa, in$allah cikan yavruda ona göre olur artik, ...
Bende yorum yapimi yapmayimmi diye cok dü$ündüm, ... dayanamadim, ... Allah gönlüne göre versin karde$, ne diyek, ... Pazar sabah`i $u an, gece iceriye girdim, ku$larin yanindan gec girdim, ... uyumadimda, ... aha yine yanlarina gidiyorum ve en az ak$am 8`e kadar yine yanlarinda olurum Allah izin verirse, ... yavrular yem istiyor, Protein, Vitamin, Mineral, Calsiyum ve daha neler neler gerekiyor, ... dilerimki arkada$im, yumurtalarin bo$ degildir ve icinde olan yavru kabugunu kirip cikacak güce sahip olur, ... ondan sonrasi önce Allah`in, daha sonra senin ve ebeveynlerin elinde, ... sen ne sunarsan onlarda ancak ondan faydalanabilir, ... kasaptan pirzolaya gerek yok, fakat o kadarda hafif ve basit 1 durumda degil, ... sonucta yeni canlar, kalbi olup senin benim gibi ya$amaya gelenler yolda in$allah, ... Allah gönlüne göre versin, ... ne diyek, ...