ACİLYARDIM YUVALARDA BİT PROBLEMİ

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
ARKADAŞIMIN 20 TAKIMLIK ÜRETİMHANESİNİ BİT SARMIŞ BEN BÖYLE BİR PROBLEM YAŞAMADIGIM İÇİN YARDIMCI OLAMADIM SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
En güzeli bütün yuvalıkları değiştirmektir. İyi bir temizlik. Opigal5 tavaların altına döksün, kuşların enselerinede 1 damla vilmectın damlatsın (ben 2,5ayda bir damlatıyorum). Banyolarına elma sirkesi koyabilir. Ayrıca yeni aldığı yuvalıkların içindeki çatlaklara, bitlerin yuva yapabileceği her yere opigal5 döküp öyle takıyorum.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
durduacar' Alıntı:
En güzeli bütün yuvalıkları değiştirmektir. İyi bir temizlik. Opigal5 tavaların altına döksün, kuşların enselerinede 1 damla vilmectın damlatsın (ben 2,5ayda bir damlatıyorum). Banyolarına elma sirkesi koyabilir. Ayrıca yeni aldığı yuvalıkların içindeki çatlaklara, bitlerin yuva yapabileceği her yere opigal5 döküp öyle takıyorum.
+1

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi günler Abilerim, Kardeşlerim bende de aynı şekilde bit türleri var bazı ilaçlar kullanıyorum bir tip ilaçı suya karıştırım sadece yerlere ve duvarlara sıkıyorum kuşlara deymiyecek şekilde belirli bir zaman geçtikten sonra eczanelerde satılan saf alkolü kuşların üstüne sıkıyorum doğru yöntemler mi bilginize sunuyorum

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/3753.jpg

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/3759.jpg

saygılarımla...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bitlere karşı en iyi yöntem Quiko ardap kullanmaktır. Kullanımıda çok kolay haftada birgün üretimhaneye parfüm sıkar gibi sıkıyorsunuz.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
yuva kumunun altına yarım cay bardagı kekık kesın cozumdur  78 yasındakı bır kanarya üretıcısının tavsıyesı bu denedım %100 cozum

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
bu kadar kimyasal ilaçdan bahsedilirken sadece kekik kokusu biti uzaklaştırıyorsa ihtimali için bile denemeye değer.(zannediyorum ki istila başlamadan önce koruyucu önlem olabilir)mutlaka deniyeceğim

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Yarın kafes altlarını değiştirecektim kekik işlemini denemekten onur duyacam :)