orhankupeli
Takipçi Üyemiz
arkadaslar 100 cıftlık yenı bır uretımhane kurmayı dusunuyorum proje asamasındayım ama mobılyadan goz goz kafesmı yaptırayım yoksa tek tek kafesmı almalıyım kafes daha ucuza mal oluyor gıbı fıkırlerınızı beklıyorum
evetŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Çoklu üretimde her zaman box sistemi daha uygundur
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
Kesinlikle 40*40ahmeterol' Alıntı:Ben de box üretime geçtim artıları muhakkak var temizlik düzen vs... yalnız 40x40 kafeslerdeki çiftlerimden daha iyi randıman alıyordum kızışmaları yavru çıkarma sayıları özellikle hemen kızışıp çiftleşmelerinde 40x40 kafesler daha etken bundan sonraki çiftlerim için 40x40 kafeslere atacağım kafeslerden istediğiniz zaman yuvalıkları takıp çıkarıp temizliyebiliyorsunuz...
behsat' Alıntı:Kardes bence mobilya olmamalı.. sonucta yıkıyamıyorsun.. en guzeli kafes veya pvc yıkanabilir en azından..
+1Ömer ADAM' Alıntı:mobilya temizlik ve düzen bakımından iyidir ama mobilya yaptıracaksan ucuzuna kaçma derim dandik yapılan bir box , profil aralarına kaçan yumurta artıklarından dolayı eğer bi bit yaparsa önünü alamazsın 2 ay uğraşırsın artık.
İnşallah gönlüne göre olur...
+++ahmeterol' Alıntı:Ben de box üretime geçtim artıları muhakkak var temizlik düzen vs... yalnız 40x40 kafeslerdeki çiftlerimden daha iyi randıman alıyordum kızışmaları yavru çıkarma sayıları özellikle hemen kızışıp çiftleşmelerinde 40x40 kafesler daha etken bundan sonraki çiftlerim için 40x40 kafeslere atacağım kafeslerden istediğiniz zaman yuvalıkları takıp çıkarıp temizliyebiliyorsunuz...