Akıllı Yemlik TANITIM

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Akıllı yemliği sorular üzerine tanıttım. Yaylı kapılar uygun değildi bunu da videoda belirttim.
(videodaki yanlışlığı düzeltince yüklüyorum)
Her ne kadar sürçilisan ettiysem affola.

Hanki video Efkan kardeşim :) unuttun galiba link'i :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Efekan ben birkaç ay önce de demiştim ama yine söylemek isterim...sen bu camiada büyük bir adam olacaksın ileride...belki hemen yaşın reşit olduğunda bile olabilir, buna yürekten inaniyorum dostum. Yaşın küçük olmasına rağmen bu sitede kendine çok iyi bir yer edindin ve birçok üye tarafından taktir görüyorsun...aferin sana. Bunun gibi ekipman anlatımı videolar yabancı sitelerde bol miktarda var...bizde ise yapan belki sadece 5-10 kişi vardır. Sen zaman buldukça bu videolardan yapmaya devam et ve paylaş, sana önerim yotube.com kanalı (youtube channel) oluştur ve bir-biri ile alakalı tüm videolarını (ekipman kullanım anlatımları gibi mesela) bu kanal altında topla. Zamanla bir arşiv halini alacaktır ve bunun sana getirileri ileride inanılmaz boyutlarda olacaktır.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Efekan ben birkaç ay önce de demiştim ama yine söylemek isterim...sen bu camiada büyük bir adam olacaksın ileride...belki hemen yaşın reşit olduğunda bile olabilir, buna yürekten inaniyorum dostum. Yaşın küçük olmasına rağmen bu sitede kendine çok iyi bir yer edindin ve birçok üye tarafından taktir görüyorsun...aferin sana. Bunun gibi ekipman anlatımı videolar yabancı sitelerde bol miktarda var...bizde ise yapan belki sadece 5-10 kişi vardır. Sen zaman buldukça bu videolardan yapmaya devam et ve paylaş, sana önerim yotube.com kanalı (youtube channel) oluştur ve bir-biri ile alakalı tüm videolarını (ekipman kullanım anlatımları gibi mesela) bu kanal altında topla. Zamanla bir arşiv halini alacaktır ve bunun sana getirileri ileride inanılmaz boyutlarda olacaktır.
Abi çok teşekkür ederim. Siteden öğrendiklerimi yine sitede öğrenecek olanlara öğretmeye daha doğrusu onlarla paylaşmaya çalışıyorum. Senin ve bir sürü değerli abimin de taktirini kazanmak beni çok mutlu ediyor. Dediğin gibi youtube'da bir başlık altında bu tanıtımları yapabilirim. TEŞEKKÜR EDERİM....  friend

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisdher zaman dedim diyeceğimde gecmişte dediğim gibi ileride 2. Günay DÖNMEZ yetişiyor diye...  bazen yanlış anlıyorlar  efemi ama  olsun durumu toparlıyoruz :)  ZABITA EFEMMM :)  elindeki  ortadan bölmeli çift hazneli akılli yemlik tek çift olmak üzere  2 tipi var dostlar...... EMEĞİNE SAĞLIK EFEM 
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Hmm  anladım şimdi demekki dışarıdan takmak için Giyotin kapılı bir kafes'mi almamız lazım acaba ve Efekan video için sağol.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Eee biz nasıl kafes alacağız bu Akıllı yemliğin olması için kapıya.Yaylı kapıya olnaz deniyor videoda piyasada satılan kafeslerin kapısı hep yaylı kapı o yaylı kapıya nasıl takılır bu Akıllı yemlik vallahi bir türlü işin içinden çıkamadım nasıl kafes alacaksak ben dış kapıya takılabilen bir kafes arıyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Eee biz nasıl kafes alacağız bu Akıllı yemliğin olması için kapıya.Yaylı kapıya olnaz deniyor videoda piyasada satılan kafeslerin kapısı hep yaylı kapı o yaylı kapıya nasıl takılır bu Akıllı yemlik vallahi bir türlü işin içinden çıkamadım nasıl kafes alacaksak ben dış kapıya takılabilen bir kafes arıyorum.
evet haklısın, akıllı yemlikler genellikle evinde tek kuş besleyenler tarafından alınıp kullanılmıyor...daha çok üreticiler için tasarlanmış bir yemlikdir. Ama bu evinde hobi olarak 1 kuş besleyenler bu yemliklerden kullanamaz anlamına gelmez. Artık küçük kafesler tek kuş besleyenler tarafından bile pek tercih edilmez oluyor...insanlar hep daha büyük ve konforlu kafesler almak istiyor. Kafes üreticileri artık bu ihtiyacı da farkettiler ve yavaş-yavaş modellerini akıllı yemlik gibi ekipmanları da göz önünde bulundurarak tasarlıyor ve üretiyor. Mesela ben evimde tek kuş besliyor olsam kesinlikle bu 80cm lik ithal çiftahane tarzı bir kafes alıp kullanırdım

bu tarz kafesler evde bir-iki kuş besleyenler için ideal, hem büyük, hem temzliği kolay hemde yanlarında giyotin kapılar gibi olanakları var...dilendiğinde salma dilendiğinde çiftahane olarak kullanılabilir.

bu kafes pahalı olur diyenler de olabilir...ona benzer yine 80 cmlik yerli üretim çiftahaneler de harika iş gürür, tercihinizi bunun gibi bir kafesden de kullanabilirsiniz. Bu eski modeli, yeni modelin fotosunu bulamadım ama yeni modelinde önde 4 aded giyotin kapısı var...birkaç gün önce marangoz bir arkadaşıma almıştık ve gayet iyi bir kafes.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Günay bey sağolun tavsiyeler için en son 2.resimdeki salna kafes modelinde ön kapılarına olmaz galiba o Akıllı yemlik doğrumu düşünüyorum sizce?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Günay bey sağolun tavsiyeler için en son 2.resimdeki salna kafes modelinde ön kapılarına olmaz galiba o Akıllı yemlik doğrumu düşünüyorum sizce?
evet...o resim eski kafes modelinin resimi...şimdi yeni modelini çıkarmışlar ama fotosunu netten bulamadım, yeni modelde önünde 4 adet giyotin kapı var, bu kapıların herhangibi birine akıllı yemlik takılabiliyor. Ayrıca da her iki yanında da yaylı kapısı da var...yani toplamda 6 kapısı var - 4 giyotin + 2 yaylı kapı. Normal yemlik yerlerini de iptal etmişler...fiyatına göre bayağı şık bir kafes olmuş.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde bu fotoğraflarda ki gibi bir kafesim var kapıları yaylı yana doğru açılıyor akıllı yemlik takılıyor Mustafa Bey takılmaması için bir mani yok ben taktım kullanıyorum akıllı yemlik.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
alkisd alkisd alkisd alkisd  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo