Merhaba arkadaşlar bu Akıllı yemlik kafese nasıl takılıyor acaba kullanan arkadaşlar var ise yayınlar ise sevinirim.Birde hangi kafeslere oluyor bu Güzel Alet.
Aşağıdan yukarı derken giyotin tipi kafelerde zor olur olmaz diye birşey yok akıllı yemligin arkasında 2 tane çentik var bu çentiklerin geçebileceği yan bi tel lazım bi tane bile olsa yeter bu telde genelde her kafeste bağlantı noktalarında vardır o yüzden kullanabilirsiniz ben kullanıyorum çokta memnunum..
Mustafa bey giyotin tipi demek kapısı giyotin gibi yukarı aşağı sürgü mekanizmasıyla açılıp kapanan kapı demek. Böyle kapıların olduğu kafeslerin telleri boyuna doğru olur yatay olmaz. Bu yüzden arkadaş o tarz kafeslerde olmaz demiş ama o kafeslerde bile bağlantı için var yatay bir tel. Ki gördüğüm kadarıyla kafesiniz linkteki gibiyse telleri yatay ve kullanmanız açısından hiç bi sıkıntı çıkmaz. Kafesinizde kaç kapı var?
O zaman hiç düşünmenize bile gerek yok zira akıllı yemlikler kapılarada uyumlu olarak yapılmış sadece iç tellere değil. benimkinin 2 kapısı var birini akıllı yemlik için kullanıyorum. kapı olduğu zaman dışarıdan takabilirsiniz çok kolaylık oluyor. Siz bi petshopa gidin akıllı yemliği alın orda size kapıdan nasıl takilacaginida göstersinler ben burdan yazarak anlatamam aslında çok basit belki kendiniz bulursunuz bile ama siz yine her ihtimale karşı sorun
O zaman hiç düşünmenize bile gerek yok zira akıllı yemlikler kapılarada uyumlu olarak yapılmış sadece iç tellere değil. benimkinin 2 kapısı var birini akıllı yemlik için kullanıyorum. kapı olduğu zaman dışarıdan takabilirsiniz çok kolaylık oluyor. Siz bi petshopa gidin akıllı yemliği alın orda size kapıdan nasıl takilacaginida göstersinler ben burdan yazarak anlatamam aslında çok basit belki kendiniz bulursunuz bile ama siz yine her ihtimale karşı sorun
İnşallah göründüğü kadar güzeldir. Fiyatı ne kadar acaba? Memnun kalırsanız bilgilendirin bizi bende bir kafes almayı düşünüyorum yeni kuşum içinde biraz şık ve kullanışlı olsun istiyorum.
ben maalesef foto yükleyemiyorum, ama mehtap hanımın da dediği gibi google bu konuda size yardımcı olabilir normal yemliklere göre tabiki büyük yaklaşık 250 gr yem alıyor ama yapısı çok basit gerçekten