Akıllı Yemlik

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Merhaba arkadaşlar bu Akıllı yemlik kafese nasıl takılıyor acaba kullanan arkadaşlar var ise yayınlar ise sevinirim.Birde hangi kafeslere oluyor bu Güzel Alet.  :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
akıllı yemlik tüm kafeslere olur sadece kapısı aşağıdan yukarıya acılan kapılı kafeslere olmaz...tırnaklı zaten kafes kapısına tutturuluyor...........

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Aşşağıdan Yukarıya açılan kapak derken orasını anlamadım.Kafese takılı bir resim var'mı aradım bulamadım.

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Aşağıdan yukarı derken giyotin tipi kafelerde zor olur olmaz diye birşey yok akıllı yemligin arkasında 2 tane çentik var bu çentiklerin geçebileceği yan bi tel lazım bi tane bile olsa yeter bu telde genelde her kafeste bağlantı noktalarında vardır o yüzden kullanabilirsiniz ben kullanıyorum çokta memnunum..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
İbrahim bey bir resim atmanız mümkünmüdür acaba kafesin.Birde bu Giyotun tipi kafes nasıl oluyor acaba.  :)

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Mustafa bey giyotin tipi demek kapısı giyotin gibi yukarı aşağı sürgü mekanizmasıyla açılıp kapanan kapı demek. Böyle kapıların olduğu kafeslerin telleri boyuna doğru olur yatay olmaz. Bu yüzden arkadaş o tarz kafeslerde olmaz demiş ama o kafeslerde bile bağlantı için var yatay bir tel. Ki gördüğüm kadarıyla kafesiniz linkteki gibiyse telleri yatay ve kullanmanız açısından hiç bi sıkıntı çıkmaz. Kafesinizde kaç kapı var?

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
O zaman hiç düşünmenize bile gerek yok zira akıllı yemlikler kapılarada uyumlu olarak yapılmış sadece iç tellere değil. benimkinin 2 kapısı var birini akıllı yemlik için kullanıyorum. kapı olduğu zaman dışarıdan takabilirsiniz çok kolaylık oluyor. Siz bi petshopa gidin akıllı yemliği alın orda size kapıdan nasıl takilacaginida göstersinler ben burdan yazarak anlatamam aslında çok basit belki kendiniz bulursunuz bile ama siz yine her ihtimale karşı sorun ;)

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
O zaman hiç düşünmenize bile gerek yok zira akıllı yemlikler kapılarada uyumlu olarak yapılmış sadece iç tellere değil. benimkinin 2 kapısı var birini akıllı yemlik için kullanıyorum. kapı olduğu zaman dışarıdan takabilirsiniz çok kolaylık oluyor. Siz bi petshopa gidin akıllı yemliği alın orda size kapıdan nasıl takilacaginida göstersinler ben burdan yazarak anlatamam aslında çok basit belki kendiniz bulursunuz bile ama siz yine her ihtimale karşı sorun ;)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Sizin kafesinizde nasıl duruyor acaba onun fotoğraflarını yayınlamanız mümkünmüdür.Birde Ölçüleri nedir bu akıllı yemlğin acaba?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Akıllı yemlik çok basit bir yemlik öyle detaylı bir özelliği yok google akllı yemlik yazın bakın. Kafese karar verdiniz sanırım hayırlı olsun.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Sağolun Mehtap hanım nasip olur ise gelmesini bekliyorum.  :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
İnşallah göründüğü kadar güzeldir. Fiyatı ne kadar  acaba? Memnun kalırsanız bilgilendirin bizi bende bir kafes almayı düşünüyorum yeni kuşum içinde biraz şık ve kullanışlı olsun istiyorum.

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
ben maalesef foto yükleyemiyorum,  ama mehtap hanımın  da dediği gibi google bu konuda size yardımcı olabilir normal yemliklere  göre tabiki  büyük yaklaşık 250 gr  yem  alıyor ama yapısı çok basit gerçekten

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
tmm sağolun ilgi ve alakanız için.  :)