AKVARYUM BELGESELİ 1

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
20 senedır evımde akvaryumum var ayrı bır merakdır bende akvaryum acıkcası muhabbet uretımındende once gelır.selahattın abı bu cok yonlulugun ıcın sana tesekkurler,dogru bır hayvansever profılı cızıyorsun bu forumda.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yunuslar için bu kadar kafa yapmışını ve dudakları bu şekilde olanı bulmak gerçekten zordur.
Teşekkür ederim çok beğendim...

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Bu arada bu belgesel vesilesiyle siz değerli üyelere bir öneri yapmak istiyorum. Görüyorum ki balıkçılar çok aramızda  :) Bende serkan abi gibi ciklet üretimi yapıyorum, mükemmel birşey. Hatta bizim forumda benim yunus kusturma videolarım falanda vardır. Neyse gelelim konuya, akvaryumun içinde ısıtıcı, motor ve ışık olduğu için sürekli azda olsa bir miktar su kaynıyor. Buharlaşıyor. Bu kuşlara çok yararlı birşey. Nemi dengeliyor. Sıcaklıkla ilgili problem yaşamıyoruz bu sayede. Benim üretimhanem de de 100 litre kadar bir ana tankım ve 30 litre kadar yavru tankım var. Kuşlarla güzel güzel anlaşıyorlar  ;) Bir başka iyi yanı ise akşam olunca odanın ışıklarını kapatıyorum akvaryumların ışıkları kalıyor. Böylece kuşlar birden karanlıkta kalmıyor önce loş ışıkta keyif yapıyorlar  :) Loş ışıkta kuşları izlemek paha biçilemez mükemmel oluyor denemenizi tavsiye ederim  ;D