albinoların cinsiyetleri

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
eğer farklı kuşlarsa ilk resmdeki erkek ikinci resimdeki dişi ayrıca gözleri kırmızı ise albinodur kırmızı değilse çift factor diye geçer.

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
eğer farklı kuşlarsa ilk resmdeki erkek ikinci resimdeki dişi ayrıca gözleri kırmızı ise albinodur kırmızı değilse çift factor diye geçer.
farklı  resim ve gözleri kırmızı albino fotoğrafta gözükmüyor daha 2 aylıklar

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
iki resimde 2 farklı kuşmu var yoksa aynı kuşmu?
yanlış anlaşılmış cümlem teşbihte hata olmaz farklı kuşlar albino annenin yavruları ikisi arasıda yumurtadan çıkma tarihinde 7 gün fark var.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ozaman dediğim gibi ilk resim erkek 2.resim dişi albinolardan ender oranda erkek çıkar kutlarım sizi o şanslı kişilerden bir taneside sizsiniz.

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ozaman dediğim gibi ilk resim erkek 2.resim dişi albinolardan ender oranda erkek çıkar kutlarım sizi o şanslı kişilerden bir taneside sizsiniz.
teşekkür ederim tam emin olmamakla beraber bizde öyle tahmin ediyorduk hayırlısı

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
tam olarak bi bilgim yok üstadlar daha iyi bilir ama biyerde okumustum normal muhabbet kuslarina gore tam tersi yaziyordu yani mavi burun disi kaverengi erkek. ama dedigim gibi cok bi bilgim yok sadece bi yerde okumustum yanis bilgi verip yanitmak istemem

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:

esd

Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
DEMİR
Özgür MADEN.' Alıntı:
tam olarak bi bilgim yok üstadlar daha iyi bilir ama biyerde okumustum normal muhabbet kuslarina gore tam tersi yaziyordu yani mavi burun disi kaverengi erkek. ama dedigim gibi cok bi bilgim yok sadece bi yerde okumustum yanis bilgi verip yanitmak istemem
bende albinoların cinsiyetlerini tespitte zorlandığım için üstadlara soruyorum hep teşekkürler