Aldığım Petshop u Çekoslavak dedi. siz ne diyosunuz aceba ?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Kuşlrm hakkında youmlarınızı bekliyorum

-Yaşları nedir ?

-Cinsleri ırkları nedir ?

-Sağlık durumları nasıl görünüyor ?

-Ve fiyatları min max değerleri ne olur ?

-Yerli mi Çekoslavak mı ?  Kolay yumutlarlar mı yerliye göre yumurtlam durumları nedr ? 

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kuşlar çek kardeşim . Yaşlar konusunda göz irislerinin ve ayaklarının fotoğraflarını görmemiz gerek. Bunun için fotoğraflar uzak. Yerliler en kolay yumurtlayan muhabbet kuşu cinsidirler. Fakat çekler de bu konuda iyidirler.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Tugay DERELİ' Alıntı:
Kuşlar çek kardeşim . Yaşlar konusunda göz irislerinin ve ayaklarının fotoğraflarını görmemiz gerek. Bunun için fotoğraflar uzak. Yerliler en kolay yumurtlayan muhabbet kuşu cinsidirler. Fakat çekler de bu konuda iyidirler.
+1

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Tugay DERELİ' Alıntı:

hocam peki Yerli ile çekoslavak fiyatları nedir damızlık ? bu çift ne kadar eder mesela ? tahmını bişi derseniz hocam sevinirim. kazıklanmış olmaktan korkuyorumda

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Allah razı olsun Abi :)  show zamanı deil diye düşündüm abi seneye belki uğrarım sanada :D

Abi senin bilgin varsa Yardım et .. fiyatları ne Çekoslavakların Yerli ile aralarındaki fark ne Yada söyle bişi diyim yerli mi tercih cekos mu ??? 

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kardeşim fiyat kanla alakalı bir durum . 50 ile 100 arası değişir fiyatları ama benim normalde vereceğim fiyat 50-60 civarı olur .

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
ya benim bildiğim çeklerin kuyrukları uzun kafası geniş ve dık olmaz mı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
7-8 veya daha fazla çekoslavak kızışmış bir çift dişi şu an tüy döküyor.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Tugay DERELİ' Alıntı:
+1

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Barış URGEN' Alıntı:
hocam peki Yerli ile çekoslavak fiyatları nedir damızlık ? bu çift ne kadar eder mesela ? tahmını bişi derseniz hocam sevinirim. kazıklanmış olmaktan korkuyorumda

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Kuşlar çek  Yaşlar konusunda göz irislerinin ve ayaklarının fotoğraflarını görmemiz gerek. Bunun için fotoğraflar uzak. Yerliler en kolay yumurtlayan muhabbet kuşu cinsidirler. Fakat çekler de bu konuda iyidirler.