Ali ŞENER'in Yeni Üretimhanesine Ziyaretim / KONYA (Osman Sami ŞEN)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Arkadaşlar geçen hafta tatil için Konyadaydım, e tabi Konya'ya gitmişken Ali Şener abimizi ziyaret etmemek olmazdı :) Bildiğiniz gibi kendisi kademe kademe yeni üretimhanesine taşınmakta.. Şimdilik 8 çiftini taşıyabilmiş, diğerleri kuluçkada yada yavrulu olduğu için henüz aktaramamış. Üretimhane için kullandığı oda güneş alması, havadar olması ve rahat temizlenebilmesi açısından büyük kolaylık sağlamakta Ali abi de gerekeni yapmakta :)  Hepimizin forumdan ve facebooktan beğeni ile takip ettiği son dönem favorilerimizden olan albino, lutino ve teksas yavrularını maalesef eski yerde oldukları için göremedim. Sağolsun Ali abi onları görmem için evine de davet etti ancak fırsatım olmadı gitmeye..Kuşları yakın plan çekmedim ne olur ne olmaz diye sizler yine de Maşallahlarınızı eksik etmeyin..Gösterdiğin yakın ilgi ve alaka için tekrar teşekkür ederim Ali Abi, hayırlı bol üretimler :)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Bundan sonraki gelişim Ramazan bayramınında olur abi muhtemelen.. O zamana inşallah sen de hepsini taşımış olursun da gözlerimiz şenlenir biraz :)

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Hayırlı olsun yeni makanın, bol ve sağlıklı yavrular dilerim Ali kardeşim.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
tşk iyi dilekleriniz için konyada olan arkadslar fırsat buldukca ugrasınlar cay muhabbet bir başka olur...selman hocam mert kardeşim buyrun gelin inş

osman ramazanda görüşürz yine

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Ali abimiz gerçekten sıcak bir dostluğu olan bir abimiz, hem ağırladı hem her konuda yardımcı olmaya çalıştı bana konyada olan herkes tanışmalı bence.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Ali Osman AKTAŞ' Alıntı:
Ali abimiz gerçekten sıcak bir dostluğu olan bir abimiz, hem ağırladı hem her konuda yardımcı olmaya çalıştı bana konyada olan herkes tanışmalı bence.
ali osman kusura bakma bugun sen hızlı kaçtın bende tadilattayım 2-3 gündür dükanın yerini değiştirdim müsati olunca yakınsın her zaman çık gel

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Abi rampalıdan geliyordum zaten elimde doluydu sizde çalışıyordunuz hızlı bir geçiş yapmak zorunda kaldım, ama uğrarım tekrar sende buyu gel benim dükkana. Not: Numaranı kaydetmişim ama benim telefonda bir sorun var isminde türkçe karakter olanları göstermiyor :) onunla uğraşıyorum... :)