Almayı düşündüğüm Kafes

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yeni almayı düşündügüm kafes yardımlarınızı eksik etmeyiniz.Bu kafeste 2 adet yavru 1 i  yerli muhabbet  1 i  yavru jumbo olmak üzere  2 adet mubiş beslemek istiyorum sizce nasıl bu kafes fakat ölçüsü yani boyutu nedir acaba SAYGILARIMLA.

http://www.naturbird.com/?newUrun=1&Id=810007&CatId=bs328392&Fstate=&/GEN%C4%B0%C5%9E-TABANLI-%C3%87EKMECEL%C4%B0-%C3%87%C4%B0FTEHANE
Aynı kafesi bu perşembe günü sipariş verdim.İçerisine 1 çift ve yavrularını koymayı planlıyorum...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Bu kafesin ölçüleri nedir acaba.Sercan Topcu kafes eline ulaştımı acaba nasıl bir kafes bu  kuşlar bu kafeste rahat  eder'mi acaba?

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Hilmi bey onerdigin kafes stokta yok.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Bu kafesin ölçüleri nedir acaba.Sercan Topcu kafes eline ulaştımı acaba nasıl bir kafes bu  kuşlar bu kafeste rahat  eder'mi acaba?

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Şuan için kargo'da kafes.İnş hafta sonu elime geçecek.Face üzerinden yada naturbird/iletişim bölümünden Erol bey ile iletişim kurabilirsiniz gerçekten çok yardımcı oluyor.

Kafesin ölçüleri 60x42x36 şeklindeydi yanılmıyorsam.Şimdiki kafesinizi bilmiyorum ama  benim kullandığım kafes ufak rahat edecekleri kesinlikle garanti.4 kapılı akıllı yemlik takılma da bir sıkıntı yaşanmayacağını söylediler.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Facebook üzerinden nasıl iletişim kuracagım yardımcı olsbilirmisiniz.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ama nasıl bir kafes değermi  2 adet yavru muhabbet kuş için.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Ama nasıl bir kafes değermi  2 adet yavru muhabbet kuş için.
Değip  değmeyeceği size kalmış bir konu. 2 tane yavru kuş için bana kalırsa fazlası ile değer.Bende 1 çift kuşumun barınmasını karşılamak için aldım.Ama eğer ileride 2 tane yavruyu eşleri ile beraber toplamda 4 kuş olarak koymayı düşünüyorsanız almışken 80'lik çifthane almanız daha sağlıklı olur...

Altında ızgarası mevcut.
İki tane çekmecesi mevcut temizlik açısından gayet rahat ettirir diye düşünüyorum.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Bu kafesi 2 yi bölen ızgara çIkabiliyormu birde bu kafes kaç kapılı acaba

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Bu kafesi 2 yi bölen ızgara çIkabiliyormu birde bu kafes kaç kapılı acaba
İkisi yanlarda, ikisi de önde olmak üzere toplam dört adet kapısı var.Evet ortadaki ızgara çıkarılabiliyor.Eğer beklemeyi tercih ederseniz elimde ulaştığında detaylı olarak fotoğraflarını paylaşabilirim ne nedir ne değildir daha iyi anlayabilirsiniz...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Sercan bey size zahmet olmaz ise sevinirim paylaşırsanız SAYGILARIMLA.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Kargoyu teslim alirken kargo elemaninin gozu onunde paketi acin ve tellerde yamuk varmi diye kontrol edin. Kargoda teller yamulabilir. Teller yamuksa urunu kabul etmeyin ve urunu geri yollayin.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Bu bilgi için teşekkürler Yiğitcan bey.Kafesin aynısını Sercan bey sipariş verdi baklım eline ulaşınca Fotoğraf paylaşacak Sağol.