Almayı düşündüğüm pvc kafes. Yorumları beklıyorum

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Gayet kullanışlı gözüküyor. Pvc kafesler temizlik yönünden cok pratik. Kuşları cıkar içinden sok kafesi çamaşır suyuna bembeyaz  :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
güzel bir kafes, üreten firma sahibi Cengiz bey forumumuzda da üyedir.

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Ben aldım çok memnunum cengiz abide sağolsun ulaşım ile ilgli elinden gelen yardımı sağladı eğer müsaitsen düşünme derim.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Evet güzel ama acaba ölçüleri nedir?
Kafesin telli bölümü yuvalığın 2 katı gibi. Yani telli bölümü az daha geniş olsa daha mı iyi olur acaba?
Ben bayağı incelemiştim pvc leri.
derinlik 40 cm olanı var 36 var.
2si birleşik yuvalık üst üste olup yerden tasarruflu olanı var.
Kafes telleri açılıyor yukarı doğru gördüm bir model acaba oda öylemi.
Tel aralıkları nedir acaba?
Bunlarıda bir araştırın derim ben. Yuvalığın içine ayrı plastik kap mı koyacaksınız. Mubişler plastik mi ister tahtamı o yüzden çok bocaladım bende.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Yapmışken kafes ölçüsü 54,5 cm olan kafeslisinden yaparsanız kuşlara daha geniş alan sağlarsınız. Pek bir fiyat farkıda olmuyor . En fazla 10 - 15 tl fark olur düşüncesindeyim. Ev içi vs için çok çok güzel. Demonte olması ayrı güzel.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
cengiz beyin kafesleri gerçekten güzel hiç düşünmeden alabilirsiniz

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Canan NUMAN' Alıntı:
Evet güzel ama acaba ölçüleri nedir?
Kafesin telli bölümü yuvalığın 2 katı gibi. Yani telli bölümü az daha geniş olsa daha mı iyi olur acaba?
Ben bayağı incelemiştim pvc leri.
derinlik 40 cm olanı var 36 var.
2si birleşik yuvalık üst üste olup yerden tasarruflu olanı var.
Kafes telleri açılıyor yukarı doğru gördüm bir model acaba oda öylemi.
Tel aralıkları nedir acaba?
Bunlarıda bir araştırın derim ben. Yuvalığın içine ayrı plastik kap mı koyacaksınız. Mubişler plastik mi ister tahtamı o yüzden çok bocaladım bende.
En 46 derinlik 34 boy 40 az mi dersiniz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Şahsi düşüncem muhabbet içinse daha geniş olsa hayvanlar daha rahat eder. Bende bu tarz kafes almayı düşünüyorum ama daha genişini inşallah.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Geni$ olani daha saglikli olur Ku$lar icin, yavrularin yuvadan cikmaya yakin oldugunu, ve ayni anda yeni yumurtalar yapildigi dü$ünülürse, daha geni$ olani daha rahat olur, cikmaya hazir olan yavrular icerde kaldigini dü$ünürsek iyice daralacaktir alan, buda STRESSE yeterince gerekce olacaktir, ... olan Anneye ve Babaya olacaktir, daha cok Anneye, ... ondan sonra cinnet gecirmez ise iyi, ...

PVC olmasi cok yönden iyidir, otomatik yemlik ile suluk biraz dü$ündürmeli, ... kimisi yemi var, suyuda var diyerek bir kac gün yanlarina ugramaz bile, hani özel üretimhanesi olan en az, buda ne kadar dogru tarti$ilabilinir, ... yem yemdir, fakat suyun GÜNLÜK taze olarak verilmesi daha dogrudur, ... duran su bozulmaya mahkùm, hele Vitaminliyse dahada dikkat edilmeli, sabah verip ak$am önlerinden almali, ... bozulmu$ herhangi bir$ey ku$lara zarar verir, ... yem bekliyen yeni nesilede, ...

Fikir olarak ve üretilmi$ hali olarak mükemmel diyecek kadar var, yapana helal olsun, ben Avrupada bundanda görmeyi, gördügüm vakitde almayi cok isterim, ... oda olur in$allah birgün, ...

Bu ufak boyutlularda Kanarya beslenir, ... Muhabbet Ku$u icin o kadar ideal degil BANA göre, ... hele JUMBO meraklisina hic gitmez bu tarz üretim kafesi, ...

Dar alanlar ruhu daraltir, Stress yapar, ... agresifligi tetikler, ... sonucunu herkes dü$ünmeli, ... fakat ba$tan, ... !!!  ::)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
60*40*40 veya 60*40*50 bence idealdir. Tabii pvc kafeste. Pvc kafesi alırken bu ölçülere dikkat etmeniz hem kuşları hem de sizi rahat ettirir.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Biraz buyugune  bakalim ozaman. Degerli Yorumlariniz icin tesekkur ederim herkese

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Geni$ olani daha saglikli olur Ku$lar icin, yavrularin yuvadan cikmaya yakin oldugunu, ve ayni anda yeni yumurtalar yapildigi dü$ünülürse, daha geni$ olani daha rahat olur, cikmaya hazir olan yavrular icerde kaldigini dü$ünürsek iyice daralacaktir alan, buda STRESSE yeterince gerekce olacaktir, ... olan Anneye ve Babaya olacaktir, daha cok Anneye, ... ondan sonra cinnet gecirmez ise iyi, ...

PVC olmasi cok yönden iyidir, otomatik yemlik ile suluk biraz dü$ündürmeli, ... kimisi yemi var, suyuda var diyerek bir kac gün yanlarina ugramaz bile, hani özel üretimhanesi olan en az, buda ne kadar dogru tarti$ilabilinir, ... yem yemdir, fakat suyun GÜNLÜK taze olarak verilmesi daha dogrudur, ... duran su bozulmaya mahkùm, hele Vitaminliyse dahada dikkat edilmeli, sabah verip ak$am önlerinden almali, ... bozulmu$ herhangi bir$ey ku$lara zarar verir, ... yem bekliyen yeni nesilede, ...

Fikir olarak ve üretilmi$ hali olarak mükemmel diyecek kadar var, yapana helal olsun, ben Avrupada bundanda görmeyi, gördügüm vakitde almayi cok isterim, ... oda olur in$allah birgün, ...

Bu ufak boyutlularda Kanarya beslenir, ... Muhabbet Ku$u icin o kadar ideal degil BANA göre, ... hele JUMBO meraklisina hic gitmez bu tarz üretim kafesi, ...

Dar alanlar ruhu daraltir, Stress yapar, ... agresifligi tetikler, ... sonucunu herkes dü$ünmeli, ... fakat ba$tan, ... !!!  ::)
duran su bozulmaya mahkum kesinlikle haklısınız , ama bizlerinde içtiği suyun kaç günlük olduğunu düşünürseniz, bu sistemde de daha farklı birşey verilmemektedir.

Almanya da veteriner standartlarındaq üretim yapmak ve satışı için görüşmelerimiz var umarım çok uzun sürmeden bu düşüncenizi görür sizide müşterilerimiz arasına katarız

MertEkinci

Üyemiz
ben cengiz beyden iki katlı modeli satın aldım yakın zamanda, başka pvc kafes de kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ürün kalitesi olarak piyasa standartlarının üstünde. ilgilenenlere gözü kapalı tavsiye ediyorum.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Selim YALÇIN' Alıntı:
En 46 derinlik 34 boy 40 az mi dersiniz
46-34-40 ölçüleri bence gayet iyi yuvalık hariç bu ölçüler diye anladım doğru anlamışsam. AMA tel kafeslerde hava sirkülasyonu daha çok PVC olduğundan sağı solu kapalı bir ön açık olduğundan imkanımız ölçüsünde büyük almakta fayda var. Nasılsa bir kez alıyoruz yerimizin sığdığı kadar kuşumuzun ırkına göre olabilecek en azami ölçüyü almaya çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.

Ben armut piş ağzıma düş modelini çok beğeniyorum. Nasip belki bir gün bende alırım. ( O kadar genişini koyacak bir üretimhanem olursa :) )