Geni$ olani daha saglikli olur Ku$lar icin, yavrularin yuvadan cikmaya yakin oldugunu, ve ayni anda yeni yumurtalar yapildigi dü$ünülürse, daha geni$ olani daha rahat olur, cikmaya hazir olan yavrular icerde kaldigini dü$ünürsek iyice daralacaktir alan, buda STRESSE yeterince gerekce olacaktir, ... olan Anneye ve Babaya olacaktir, daha cok Anneye, ... ondan sonra cinnet gecirmez ise iyi, ...
PVC olmasi cok yönden iyidir, otomatik yemlik ile suluk biraz dü$ündürmeli, ... kimisi yemi var, suyuda var diyerek bir kac gün yanlarina ugramaz bile, hani özel üretimhanesi olan en az, buda ne kadar dogru tarti$ilabilinir, ... yem yemdir, fakat suyun GÜNLÜK taze olarak verilmesi daha dogrudur, ...
duran su bozulmaya mahkùm, hele Vitaminliyse dahada dikkat edilmeli, sabah verip ak$am önlerinden almali, ... bozulmu$ herhangi bir$ey ku$lara zarar verir, ... yem bekliyen yeni nesilede, ...
Fikir olarak ve üretilmi$ hali olarak mükemmel diyecek kadar var, yapana helal olsun,
ben Avrupada bundanda görmeyi, gördügüm vakitde almayi cok isterim, ... oda olur in$allah birgün, ...
Bu ufak boyutlularda Kanarya beslenir, ... Muhabbet Ku$u icin o kadar ideal degil BANA göre, ... hele JUMBO meraklisina hic gitmez bu tarz üretim kafesi, ...
Dar alanlar ruhu daraltir, Stress yapar, ... agresifligi tetikler, ... sonucunu herkes dü$ünmeli, ... fakat ba$tan, ... !!! :