Amacı ne

ismailuguz

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Uğuz
Yavru kuşum yuvadan çıktı babası üzerine çıkıp çiftleşiyormuş gibi hareket yapıyor neden yapıyor olabilir, amacı ne ?

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
İlginç bir olay bende ilk defa duydum usta üretici arkadaşların yorumunu merak ettim.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Benim elime kerkinen 30 günlük yavru vardı.Köpeklerde olsa üstünlük hareketi ama muhabbetlerde böyle bi olay gözlenmez dahası 3 4 aylık olmadan çiftleşeme olayına girmezler.Ancak yavru davranışlarında 30 ila 40 günlük yavrularda birbirlerine yem kusma davranışları olur ve bu davranışlar ilerdeki kurlaşma davranışlarına zemin hazırlar bazı bu tür davranışları erken yapan yavrular ilerde baskın damızlık adaylarının göstergesi olabilir.

ismailuguz

Yeni Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Uğuz
Yanlış anlaşıldı galiba yavru babasının üzerine çıkmıyor babası yavrunun üzerine çıkıyor.

Yakup21

Yeni Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
Kara
Evet bendede oyle bir sorun var baba yavrularin usutne cikiyor bende anlamdim galiba baba yine kizişmiş ondan olabilir

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
İsmail UĞUZ' Alıntı:
Yanlış anlaşıldı galiba yavru babasının üzerine çıkmıyor babası yavrunun üzerine çıkıyor.
Babalar kızışınca yavruları taciz edebilir zarar vermediğinden emin olun ve yavru yem kırıyorsa ayırın.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Cok basit beyler anormal bir durum degil bu
Erkek ciftlesmek istiyor hepsi bu...