aman bu şebekeye dikkat!!!

agrigento

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
zengin
oncelıkle  herkeze  merhabalar: muhabbetkusualsat  isimli  sitede  lara    jones  rita  ellen  nıcklı  satıcılara  papagan  alma  hevesıyle  300  dolar  kaptırdım..adamlar  tam  bı  şebekeymiş  meger  suan  konu emniyette  savcılıga  basvurdum.merak  edenlere detaylarıda  anlatabılırım.ben  dolandırıldım sizleride uyarmak ıstedım.
herkeze  saygılar

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Geçmiş olsun ilanlarını biraz inceledim zaten şebeke oldukları belli fiyatlardan Allah birdaha yaşatmasın

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
arkadaşlar bunlar kamerun merkezli dolandırıcılıklar.aman diyim kanmayım.aynı şekilde intikokiji denen sitede aynı.size onaylı belge falan atıyorlar mailinize.sizde inanıp gönderiyorsunuz parayı.sizede muhtemelen sadece taşıma ücreti falan diye aldılar 300 doları.
papagan konuşacak diye hanımla küsmeyin.kanmayın
geçmiş olsun

agrigento

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
zengin
baris.kahveci' Alıntı:
arkadaşlar bunlar kamerun merkezli dolandırıcılıklar.aman diyim kanmayım.aynı şekilde intikokiji denen sitede aynı.size onaylı belge falan atıyorlar mailinize.sizde inanıp gönderiyorsunuz parayı.sizede muhtemelen sadece taşıma ücreti falan diye aldılar 300 doları.
papagan konuşacak diye hanımla küsmeyin.kanmayın
geçmiş olsun
dünyanın  bir  ucundan  buldum  dolandırıcıları sayelerınde  uzun  zamandır  konusmadıgım  ıngılızcemı  pekıstırdım :)

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
GEÇENLERDE BENDE GÖRDÜM. FACEBOOKTA KAFES SATIYORDU. FAKE HESAP KADIN RESMİ DİYE HATIRLIYORUM. BÖYLE ŞEYLERE LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Geçmiş olsun,  lara    jones  rita  ellen  nicli dolandırıcı şahıs bu ve diğer forum sitelerinde farklı niclerle giriyordur dikkatinize(benim düşüncem)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Geçmiş olsun dostum. Sıte adresi göstermeniz olayda sanki sitenin de suçu varmış gibi yansıyor...bence yanlış. Bahsi geçen site sahibini tanımaktayım (aslında burada olan neredeyse herkez tanır) ve eminim kendisi bu tarz olaylara asla karışmamış ve karışmayacaktır. İnsanlarımızın dolandırılması benim de çok moralimi bozuyor lakin şunu da kabul etmemiz gerek...bizim insanımız onlıne alışveriş söz konusu olunca çok tecrubesiz ve dikkatsiz. Olayın polise intikal etmesi sevindirici bir haber ve inşallah en kısa zamanda maduriyetiniz giderilir ve bu aşamalarda site sahibini suçlamazsınız  :)

Diğer yandan da bu tarz site sahiplerine tavsiyeleremi yenilemek isterim. Kullanım Şartları kendi başına bir önlem asla değildir...sitelerinizin denetimini de arttırmalısınız. 3-5 fazladan ziyaretçi çekmek uğruna "ilan ilandır" deyip her gönderiyi onaylamamalısınız. Sitelerinizde sadece güvenirliğine inandığınız ilanlara izin veriniz.