AMAN HA SAKIN HA YANARSINIZ HA

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
http://www.adlersonic.com/  ARKADAŞLAR İYONİZER KONUSUNDA ÇOOOOK KÖTÜ BİR TECRÜBE YAŞADIM DAHA ÖNCE SİPARİŞİNİN VERDİĞİMİ HÜSRANA UĞRADIĞIM BİR KONUYU PAYLAŞAYIM İNTERNETTE UZUN BİR SÜRE ARAŞTIRMA YAPTIM RESİMDE GÖRÜNEN ÜRÜN KAFAMA YATTI ÜRETEN KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM PARAYI HESABA  YATIRDIM 300 TL  NEYSE SİPARİŞ GELDİ ALAKASIZ BİR ŞEY MUTFAK ASPİRATÖRÜ GİBİ ADAMI ARADIK RESİMDEKİNDEN İSTİYORUM BUNU GERİ AL DEDİM TAMAM DEDİ BAŞKA  BİR TANE YOLLADI ODA BAŞKA BİR UCUBE İÇİNDEN MOTORLARI DÜŞMÜŞ YERİNDEN ÇIKMIŞ İÇİ  SALLANIYOR ADAMI ARADIM PARAMI İADE ETMESİNİ İSTEDİM ÜRÜNLERİ KARGOYLA GERİ GÜNDERDİM ADAMIN MERDİVEN ALTI KAFASINA GÖRE YAPTIĞI BİR ÜRÜNMÜŞ PARANIN ÜSTÜNE SUYU İÇTİK BİRAZ ZOR GİTTİ AMA  BEN YANDIM SİZ YANMAYIN

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abi geçmiş olsun. Böyle de esnaf olmaz olsun. Parayı göndermem mi diyor?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun Hilmi bey. Kendim yaşamış kadar çok üzüldüm. Böylesi sahtekarlar ne yazıkki piyasada var ve hep olacaklar. Ben böylesi alışverişlerde hep PTT kargo ile alıyorum beğenmezsem kargoya parasını ödemeden geri gönderiyorum

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Geçmiş olsun.Abi faturası varsa Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsin.

Yasin035

Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
YAVAS
Geçmiş olsun HİLMİ bey bu tür hareketler esnafa yakışmaz satılan ürünün arkasında durmak lazım

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Hilmi abi çok geçmiş olsun üzüldüm hemde çok.Halbuki o cihazı almak için çok hevesliydin.Ama bir kendini bilmez hevesini kursağında bıraktı.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
abiciğim geçmiş olsun.kafanı yorma iş mevlaya intikal etmiş.o neylerse güzel eyler.