Amatörce yaptığım yem ayıklama makinası :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Hakan ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş.Ben bir kaç aydır yem kabuklarını biriktiriyordum birde baktımki vivid yem çuvalları ile 4 çuval olmuş.Aldım elime saç kurutma makinasını 4 çuvaldan tam 15 kg yem çıktı.  2.6 tl * 15 kg = 39 tl cebimizde kaldı.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
mustafa karaeli' Alıntı:
Hakan ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş.Ben bir kaç aydır yem kabuklarını biriktiriyordum birde baktımki vivid yem çuvalları ile 4 çuval olmuş.Aldım elime saç kurutma makinasını 4 çuvaldan tam 15 kg yem çıktı.  2.6 tl * 15 kg = 39 tl cebimizde kaldı.
valla abi ben birde camın ağzında bu birikintilerle kumru besliyormuşum meğersem yan binadaki komşunun balkonunada yuva yapmışlar yemi yiyip yuvalarınada taşıyorlar ben bazen fazla artan mamalarıda bilerek döküyorum hatta kumrular artık benden kaçmıyorlar güzel bir duygu ama işin kötü tarafı ben 1. katta oturduğum için camın ağzında kuşlar yem yerken kedilerde pusuya yatıyor

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
mustafa karaeli' Alıntı:
Aynen öyle abi kabukla beraber epey yem gidiyo evde 1 çift besleyen arkadaşlar için sorun olmaz ama üreticiler için yem elemek şart

E

elaziz2316

Guest
    Emeğine sağlık. Kendince uğraşarak birşeyler yapmak kadar zevklisi yoktur. İleride yeni projeler bekliyoruz ona göre.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Emeğine sağlık. Kendince uğraşarak birşeyler yapmak kadar zevklisi yoktur. İleride yeni projeler bekliyoruz ona göre.
Teşekkürler İsmail bey :) mesela ne gibi :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun güzel olmuş emeğine sağlık

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
hakan kardes makinenin içini yani projesini koyarsan sevinirim bende yapmayı düşünüyorum selattin abininkine baktım ama biraz karmaşık anlayamadım lütfen projeyi yollarsan sevinirim

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
Kardes makinenin projesinde eklersen bana çok faydalı olursun