Hakan_21
Uzman Üyemiz
kemal akbulut' Alıntı:GÜLE GÜLE KULLAN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan
Murat Kanbur' Alıntı:elinize ve emeğinize saglık.güle güle kullanın....
TeşekkürlerAhmet Öndül' Alıntı:Hayırlı olsun.
kemal akbulut' Alıntı:GÜLE GÜLE KULLAN
Murat Kanbur' Alıntı:elinize ve emeğinize saglık.güle güle kullanın....
TeşekkürlerAhmet Öndül' Alıntı:Hayırlı olsun.
valla abi ben birde camın ağzında bu birikintilerle kumru besliyormuşum meğersem yan binadaki komşunun balkonunada yuva yapmışlar yemi yiyip yuvalarınada taşıyorlar ben bazen fazla artan mamalarıda bilerek döküyorum hatta kumrular artık benden kaçmıyorlar güzel bir duygu ama işin kötü tarafı ben 1. katta oturduğum için camın ağzında kuşlar yem yerken kedilerde pusuya yatıyormustafa karaeli' Alıntı:Hakan ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş.Ben bir kaç aydır yem kabuklarını biriktiriyordum birde baktımki vivid yem çuvalları ile 4 çuval olmuş.Aldım elime saç kurutma makinasını 4 çuvaldan tam 15 kg yem çıktı. 2.6 tl * 15 kg = 39 tl cebimizde kaldı.
Aynen öyle abi kabukla beraber epey yem gidiyo evde 1 çift besleyen arkadaşlar için sorun olmaz ama üreticiler için yem elemek şartmustafa karaeli' Alıntı:Hakan ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş.Ben bir kaç aydır yem kabuklarını biriktiriyordum birde baktımki vivid yem çuvalları ile 4 çuval olmuş.Aldım elime saç kurutma makinasını 4 çuvaldan tam 15 kg yem çıktı. 2.6 tl * 15 kg = 39 tl cebimizde kaldı.
Teşekkürler İsmail beyİsmail ODLUYURT' Alıntı:Emeğine sağlık. Kendince uğraşarak birşeyler yapmak kadar zevklisi yoktur. İleride yeni projeler bekliyoruz ona göre.
Sağol teşekkür ederim beğendiğine sevindimkral_afat' Alıntı:Hakan makinayı kendim gördüm güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim