Ankara Cumhuriyet Kupasında derece alan kuşlarım.

///KDrÖZER

Üyemiz
Adı
KADİR
Soyadı
ÖZER
maşallah çok rabbim gönlüne göre versin abi
Bu tarz organizasyonların bir ödülü vs varmı acaba

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

Kemal AKBULUT' Alıntı:
maaşallah maaşallah sitemizi grurlandırdınya sağolasın hayırlısı dileği ile yavru alacaklarda markalı juş alırlar rahat rahat slm
Kemal bey, yavru alacaklarda markalı kuş alırlar dedinya ,ben bu konu hakkındaki fikirlerimi söylesem forumda sayfalar yetmez.Yinede saol...

Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Özellikle  "1"  olan Parçalınızın çok güzel olduğunu duymuştum; resmini de görmek kısmet oldu.. Hepsi çok güzel..  Tebrikler Gürkan bey..

Üstad bunun birde mor kardeşi var.Akıllara zarar.Tüylerini tamamlayamadığı için getirmedim.İleriki tarihlerde nasip olur umarım.Teşekkürler...

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Kuşlara Maşallah...Tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum...

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
gürkan bey sizi tebrik ediyorum ne mutlu banaki bu kuşların kardeşlerinden bendede var iyiki ogün ankaraya gelmişim sizi tanımışım ve kuşlarınızdan almışım tekrar hayırlı üretimler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
bunun birde mor kardeşi var.Akıllara zarar.Tüylerini tamamlayamadığı için getirmedim.İleriki tarihlerde nasip olur umarım.
  Onun içinde MaşAllah Gürkan bey;
  Şüphesiz bu yıllar, Türk Show MuhabbetKuşu'nun hak ettiği kimliği kazandığı yıllar olarak anılacak.. Tekrar Tebrikler..

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Tüm dostlara teşekkür ederim iyi niyet dilekleri için.

Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Onun içinde MaşAllah Gürkan bey;
  Şüphesiz bu yıllar, Türk Show MuhabbetKuşu'nun hak ettiği kimliği kazandığı yıllar olarak anılacak.. Tekrar Tebrikler..
Umarım üstad...

Oktay AYKUT' Alıntı:
gürkan bey sizi tebrik ediyorum ne mutlu banaki bu kuşların kardeşlerinden bendede var iyiki ogün ankaraya gelmişim sizi tanımışım ve kuşlarınızdan almışım tekrar hayırlı üretimler
Oktay bey derece yapanlardan yanlış hatırlamıyorsam 2 tane kardeşi sizde...

Kadir ÖZER' Alıntı:
maşallah çok rabbim gönlüne göre versin abi
Bu tarz organizasyonların bir ödülü vs varmı acaba
Kadir bey ödül yok.Asıl ödül koca bir üretim yılının meyvelerini toplamak ki ödüllerin en büyüğü.Geriside lazım değil zaten...

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yılmaz ustanın yorumuna ekleyeceklerim olacak.
Türk show kuşu hakettiği yere gelecek dedinya usta,gerçekten çok sağlam kuşlar vardı yarışmada.Diğer derece yapan arkadaşlar da fırsat bulunca yayınlayacaklardır.Görme fırsatı bulursunuz elbette.Canlı gören biri olarak hem Ankaradan katılan kuşlar olsun hem başta İstanbul olmak üzere diğer illerden katılan kuşlar olsun herkesi hayran bıraktı kendilerine ve gördüm ki ülkemizde gerçekten çok sağlam kuşlar var.Show muhabbet sevdası umarım gıpta ile bakılan Avrupalı üreticiler ile yarışır duruma getirir ülkemiz üreticilerini.Söylemeden geçemeyeceğim Avrupalı kuşlardan eksiğimiz yok fazlamız çok ama çok.Başarı elde eden tüm üreticileri cani gönülden tebrik ederim...

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Yılmaz ustanın yorumuna ekleyeceklerim olacak.
Türk show kuşu hakettiği yere gelecek dedinya usta,gerçekten çok sağlam kuşlar vardı yarışmada.Diğer derece yapan arkadaşlar da fırsat bulunca yayınlayacaklardır.Görme fırsatı bulursunuz elbette.Canlı gören biri olarak hem Ankaradan katılan kuşlar olsun hem başta İstanbul olmak üzere diğer illerden katılan kuşlar olsun herkesi hayran bıraktı kendilerine ve gördüm ki ülkemizde gerçekten çok sağlam kuşlar var.Show muhabbet sevdası umarım gıpta ile bakılan Avrupalı üreticiler ile yarışır duruma getirir ülkemiz üreticilerini.Söylemeden geçemeyeceğim Avrupalı kuşlardan eksiğimiz yok fazlamız çok ama çok.Başarı elde eden tüm üreticileri cani gönülden tebrik ederim...
+++1
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea