Ankara İngiliz Kırığı..

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
mehmet bey herkes çok güzel şeyler söylemiş sizin için ve kümesiniz için bu yazı kim içindi acaba?
Mehmet bey, yusuf eryurt arkadaşımızın imza kısmında yer alan imzasına istinaden yazmış sanırım..(taviz tavizi getirir.)  :)

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
İsmail hocam sonradan farkettim bende... Buraya yazdı sandım ama iyi de oldu hiç olmaz sa o gün kızmıştım en azından sinirimi attım bu sayede.

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Bu arada arkadaşlar yuvadaki yavrularım dahi İsmet diye bir Vevşehir'de üretim yapacak arkadaş tarafından alındı. Ben üreticiyi desteklemek için bir güzellik yaptım o da bunu değerlendirdi ve yuvadaki yavrular dahil şu anda tüm kuşlarım emin ellerde....

Bundan sonra da Üretici arkadaşlar beni arasınlar damızlık olarak satış yapacağım sadece kesinlikle shop için kuş olmayacak bende. Bu da böyle biline.

Tüm üretici arkadaşlara da tam destek telefon numaram açık akşamları arayabilirsiniz.

Üreticiye tam destek benden

Tel: 0532 675 31 69

Bu siteye de buradan teşekkür etmek istiyorum. En azından doğru kişilerin buluşmasını sağlayan bir ortam yaratılmış. Katkısı olan herkese teşekkürler.

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Mehmet BAŞARAN' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar yuvadaki yavrularım dahi İsmet diye bir Vevşehir'de üretim yapacak arkadaş tarafından alındı. Ben üreticiyi desteklemek için bir güzellik yaptım o da bunu değerlendirdi ve yuvadaki yavrular dahil şu anda tüm kuşlarım emin ellerde....

Bundan sonra da Üretici arkadaşlar beni arasınlar damızlık olarak satış yapacağım sadece kesinlikle shop için kuş olmayacak bende. Bu da böyle biline.

Tüm üretici arkadaşlara da tam destek telefon numaram açık akşamları arayabilirsiniz.

Üreticiye tam destek benden

Tel: 0532 675 31 69

Bu siteye de buradan teşekkür etmek istiyorum. En azından doğru kişilerin buluşmasını sağlayan bir ortam yaratılmış. Katkısı olan herkese teşekkürler.
Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bende bi kaç kişi ayarlamıştım senle yüzyüze görüştürcektim. Neyse artık çay içmek için başka nedenler buluruz. :)

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Beklerim her zaman kasım hocam. Malum mesaiden dolayı çok zaman bulamıyorum internete girmeye. Yeni yavrular 20 gün içerisinde olacak gibi gözüküyor.

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Kasım hocam bekliyordum Pazar günü gelmediniz ? Bir problem yok inşallah.

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Arkadaslar yogun ilginizden dolayi cok tesekkurler. Tum iretici arkadaslara hayirli satislar.
Bu arada yeni
YAVRULAR
CIKTI VE CIKMAYA DEVAM EDIYOR.

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
30 tane yavru var hocam hangi birisini koyayım. Zaten ağız bekliyor arkadaşlar. Kuşlar ingiliz kırıkları bilen biliyor her renk var. Dişisi erkeği vs vs. üretici arkadaşlar damızlık alıyor zaten kuşları. Çıkan tüm kuşlarımı İsmet arkadaşımız yine aldı. Sadece bilgilendirme için yazdım. Aynı zamanda bir sonraki ağızda çıkacak yavrulara ön kayıt amaçlı idi bu ağız da bitti.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
helal olsun mehmet bey hayırlı satışlar birkaç örnek foto koy senin üretimhanenin resimlerinden başka resim yok birkaç tane örnek koyki bizde alalım senin kuşlardan

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Birader ilk sayfada resimler ve kümes ile ilgili detaylı bilgiler mevcut daha da ayrıntılı birşeyler istiyorsan her zaman beklerim. Çayımız çorbamız mevcuttur. Ayrıca alman önemli değil muhabbeti olsun yeter. Kuşları sev yeter.

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Sayın Mehmet Başaran. Ben İzmir de üretim yapmaktayım. Sizin kuşlarınızı merak ediyor ve almak istiyorum. Lakin görmeden almak da istemiyorum. Eğer kuşlarınızın yakın çekim bir kaç resmini gösterebilirseniz talip olacağım Saygılar.